ΕΣΤΙΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Πρόσκληση ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης

Την 19η Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ., καλούνται τα Μέλη της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στο κτήριο της ΕΣΤΙΑΣ αίθουσα «Πάνος Χαλδέζος», σύμφωνα με τα άρθρα 13-20, 36-42 και 51 του Καταστατικού με την ακόλουθη Ημερήσια Διάταξη:

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 

 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέως της Γενικής Συνέλευσης.
 2. Ανάγνωση περίληψης των Πρακτικών της προηγούμενης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 27ης Μαρτίου του 2016.
 3. Υποβολή Εκθέσεως πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου του έτους 2016.
 4. Υποβολή οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού της ΕΣΤΙΑΣ και των Κληροδοτημάτων για το οικονομικό έτος 2016.
 5. Υποβολή έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 6. Έγκριση των πεπραγμένων και του οικονομικού απολογισμού του έτους 2016 και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε αστική ευθύνη.
 7. Υποβολή και έγκριση του Προϋπολογισμού της ΕΣΤΙΑΣ και των Κληροδοτημάτων για το οικονομικό έτος 2017.
 8. Ενημέρωση επί της αντιδικίας της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης κατά του Δήμου Ν. Σμύρνης που αφορά την ιδιοκτησία της ΕΣΤΙΑΣ και τις απαιτήσεις που έχει από τη μίσθωση των Σχολείων.
 9. Πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για απονομή του μεταλλίου της ΕΣΤΙΑΣ στα τακτικά Mέλη της που συμπλήρωσαν 15ετία από την αρχική τους εγγραφή.
 10. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών.
 11. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου και έξι (6) τακτικών και έξι (6) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τριών (3) τακτικών και τριών (3) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση τυχόν μη επιτεύξεως απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την 20η Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ., με τα ίδια θέματα της πιο πάνω Ημερήσιας Διάταξης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

 

 

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Α. Κατά την προσέλευσή σας στη Γενική Συνέλευση θα έχετε τη δυνατότητα να καταβάλετε τις τυχόν οφειλόμενες συνδρομές σας προκειμένου να συμμετάσχετε σε αυτήν.

Β. Ο ισολογισμός – απολογισμός θα διανεμηθεί στα Mέλη κατά την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση. Για όσα Μέλη επιθυμούν να ενημερωθούν νωρίτερα για τον απολογισμό- ισολογισμό, αναρτώνται 8 ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση στους πίνακες ανακοινώσεων της ΕΣΤΙΑΣ.

Γ. Οι υποψηφιότητες για Πρόεδρο και Μέλη του Δ.Σ.  καθώς και για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποβάλλονται προσωπικώς και εγγράφως, με τυποποιημένη αίτηση, τουλάχιστον δέκα (10) πλήρεις εργάσιμες ημέρες προ της ημέρας της Γενικής Συνέλευσης, στη Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ κατά τις ώρες λειτουργίας της από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-17:00), μέχρι  και  την   Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017.

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s