Στο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού των σχολείων και ο δήμος Νέας Σμύρνης

neasmyrni_anakyklosi

Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ συνεχίζουν την προσπάθεια ένταξης σχολείων στο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού «Ελα στον κύκλο μας».

Το 12ο δημοτικό Σχολείο Ν. Σμύρνης επισκέφτηκε o Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης, ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και το μέλος της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ, Σοφία Κορωναίου. Παρόντες επίσης, ήταν ο κ. Κρικρής Γιώργος, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Ν. Σμύρνης, ο κ. Λεωνίδας Μύαρης, η κ. Σταματοπούλου Μίνα και άλλα στελέχη του ΕΔΣΝΑ.

Με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και τη συμμετοχή όλων των μαθητών έγινε η παρουσίαση του προγράμματος «Ελα στον κύκλο μας».
Ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης δήλωσε την υποστήριξή του στα προγράμματα ανακύκλωσης και αναφέρθηκε στη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από το Δήμο Νέας Σμύρνης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Χρήστος Καπάταης, αρχικά ευχαρίστησε την εκπαιδευτική κοινότητα για την ανταπόκρισή της στα προγράμματα ανακύκλωσης και δήλωσε: «Η ανακύκλωση για την Αττική αλλά και για την πατρίδα μας είναι μονόδρομος. Η νέα αντίληψη για τη διαχείριση των απορριμμάτων είναι πλέον γεγονός. Προχωράμε με σταθερά βήματα στο νέο μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα παιδιά και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s