Εγκαινιάστηκε η νέα Διαγνωστική Μονάδα της Βιοιατρικής

BioNSmirni0010_low

O Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγκαινίασε την Πέμπτη 9 Μάρτιου τη νέα του ολοκληρωμένη Διαγνωστική Μονάδα που βρίσκεται στην οδό Ελ. Βενιζέλου 231 & Ψαρών στα όρια των Δήμων Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου.

Η νέα Διαγνωστική Μονάδα, η οποία εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 2200 τ.μ., έχει επανδρωθεί με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και έχει εξοπλιστεί,  σύμφωνα με την δέσμευση του Πρόεδρου του Ομίλου κ. Ευαγγέλου Σπανού, με τα πλέον σύγχρονα αναλυτικά και απεικονιστικά όργανα.

Στόχος της  νέας Διαγνωστικής  Μονάδας είναι να παρέχει ολοκληρωμένες ποιοτικές διαγνωστικές υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και σεβασμού προς τους πολίτες των ευρύτερων περιοχών Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου.

Στην «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Νέας Σμύρνης» όπως θα αποκαλείται η Νέα Διαγνωστική Μονάδα, λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα τα οποία είναι όλα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ:

–              Πλήρες Βιοπαθολογικό (Μικροβιολογικό) Εργαστήριο

–              Ακτινολογικό

–              Ψηφιακής Μαστογραφίας

–              Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας

–              Ορθοπαντογράφου

–              Αξονικού Τομογράφου

–              Μαγνητικού Τομογράφου

–              Υπερήχων

–              Πλήρες Καρδιολογικό Τμήμα (Υπερήχων – Τεστ Κοπώσεως – ΗΚΓ – Holters)

Η Νέα Διαγνωστική Μονάδα  του Ομίλου Εταιρειών Υγείας BIOIAΤΡΙΚΗ εντάσσεται σε ένα ευρύτερο επενδυτικό σχέδιο του Ομίλου που περιλαμβάνει την εγκαθίδρυση άλλων τεσσάρων (4) Ολοκληρωμένων Διαγνωστικών Μονάδων  στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και μίας  (1) επιπλέον Ολοκληρωμένης Διαγνωστικής Μονάδας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, υλοποιώντας κατά τον τρόπο αυτό το όραμα του Προέδρου του Ομίλου κ. Ευάγγελου Σπανού για την «βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, μέσα από την προσφορά καινοτόμων, ποιοτικών και εύκολα προσβάσιμων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s