Νέα έργα στους Δήμους Αγίου Δημητρίου και Νέας Σμύρνης

Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου, εγκρίθηκαν τρία έργα σε Δήμους του Νότιου Τομέα συνολικού προϋπολογισμού 1.248.400 €. Συγκεκριμένα:

  1. Εγκρίθηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγ. Δημητρίου για το έργο με τίτλο: «Ανακαίνιση και εκσυγχρονισμός πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αγ. Δημητρίου» συνολικού προϋπολογισμού 120.000,00. Το ανακαινισμένο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής έκτασης περίπου 4,5 στρεμμάτων, με νέες προδιαγραφές ασφαλείας θα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών της περιοχής για ψυχαγωγία και εκπαίδευση σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής ευαισθητοποιώντας τα στην απόκτηση ορθής οδικής συμπεριφοράς και καλλιεργώντας θετικά πρότυπα κυκλοφοριακής κουλτούρας.
  2. Εγκρίθηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό γυμναστήριο» συνολικού προϋπολογισμού 886.600,00€. Σκοπός του έργου είναι οι ασφαλείς εγκαταστάσεις με την κατασκευή νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου και η ανακατασκευή του αποστραγγιστικού συστήματος.
  3. Εγκρίθηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Σμύρνης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση – ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων αύλειων χώρων σχολείων», συνολικού προϋπολογισμού 241.800,00 €. Σκοπός του έργου είναι βελτίωση των αύλειων χώρων σε έντεκα (11) σχολικά συγκροτήματα εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου και αφορά σε εργασίες ανακαίνισης, ανακατασκευής και διαμόρφωσης των αύλειων χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων των σχολικών συγκροτημάτων, ώστε να καταστούν άρτιοι και λειτουργικοί και κυρίως για να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s