ΕΚΘΕΣΗ: «Pixels and Colors of Smyrna»

Έκθεση Ζωγραφικής για τη Σμύρνη στο Ψηφιακό Μουσείο Νέα Σμύρνης                             

  • Μια ενδιαφέρουσα έκθεση με θέμα «Pixels and Colors of Smyrna» εγκαινιάζεται την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 στις 19:00 στο Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης. Η Έκθεση Ζωγραφικής της Άρτεμης Χατζηγιαννάκη ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου 2017.  Η έκθεση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Νέας Σμύρνης και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης και της Ένωσης Σμυρναίων.

Τα ζωγραφικά έργα της Άρτεμης Χατζηγιαννάκη συνυπάρχουν με τα μόνιμα ψηφιακά εκθέματα του μουσείου, προκαλώντας έναν διάλογο μεταξύ της φαντασίας και του πραγματικού, του μύθου και της ιστορικής παραδοχής, του ψηφιακού και του απτού. Η δύναμη της τεχνολογίας και η ευαισθησία της τέχνης επιστρατεύονται σε αυτόν τον κοινό σκοπό, προκειμένου να ανασυνθέσουν μία πραγματικότητα, που αν και εικονική, θα μας κερδίσει με την ομορφιά και την ειλικρίνειά της.

H Άρτεμις Χατζηγιαννάκη γεννήθηκε στον Πειραιά από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής και  εργάζεται ως συμβολαιογράφος στην Αθήνα. Εχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις και έχει παρουσιάσει δύο ατομικές – «Σελασφόρος Αύγουστος» Σαντορίνη 2014 και «Το Ταξίδι» Φλοίσβος 2016. Η έκθεση «Pixels and Colors of Smyrna» είναι η τρίτη της ατομική έκθεση.

 

Εγκαίνια: Παρασκευή12Μαΐου19:00-22:00
Διάρκεια Έκθεσης: 8-31 Μαΐου 2017

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Τρίτη 09:30-15:00 & 18:00-21:00, Τετάρτη – Παρασκευή 09:30-15:00, Σάββατο 10:00-14:00, Είσοδος ελεύθερη

Ψηφιακό Μουσείο Νέας Σμύρνης, Ελευθερίου Βενιζέλου 87 ΝέαΣμύρνη, τηλ. 2132025963

digitalmuseum.ns@gmail.com www.smyrnimuseum.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s