Δράσεις Ανακύκλωσης στην Πλατεία της Ν. Σμύρνης

Πολλές ήταν οι δράσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, οι οποίες έγιναν με εφαλτήριο το περίπτερο της Υπηρεσίας στην Κεντρική Πλατεία της Ν. Σμύρνης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς. Η συμμετοχή των πολιτών και φορέων της πόλης ήταν μεγάλη, όχι μόνο σε αυτές τις δράσεις, αλλά και καθημερινά τις ώρες που λειτουργούσε το περίπτερο για ενημέρωση και πληροφορίες. Πάνω από 200 πολίτες έχουν συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο της Υπηρεσίας Καθαριότητας που διανεμήθηκε, τα αποτελέσματα του οποίου θα παρουσιαστούν αναλυτικά τον Σεπτέμβριο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Χρήστος Καπάταης, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νέας Σμύρνης Γιώργο Κρικρή, συμμετείχαν ενεργά στις δράσεις ανακύκλωσης. Συνομίλησαν με πολίτες όλων των ηλικιών και παρουσίασαν βιωματικούς τρόπους ενημέρωσης για την σπατάλη της τροφής καθώς και την ανακύκλωση χαρτιού.

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κρικρής τόνισε, σχετικά με τη συμμετοχή των πολιτών  και τις απαντήσεις που έδιναν στο ερωτηματολόγιο της Υπηρεσίας: «Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία μας άνθρωποι όλων των ηλικιών. Είμαστε σίγουροι ότι κάθε αλλαγή πρέπει πρώτα να βρίσκει σύμφωνους τους συμπολίτες μας ώστε να καθιερωθεί και να μπορέσουμε να δούμε αποτελέσματα. Η διαδικασία συνδιαμόρφωσης των προτεραιοτήτων της πόλης μας θα αποτελέσει αντικείμενο των εργασιών και της επιτροπής διαβούλευσης»

anakyklosiplateia2

anakyklosiplateia1_

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s