ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ: Όλοι «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ»

 

Με επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά μπάσκετ τμημάτων υποδομής, που διοργανώθηκε από τον Μίλωνα για τη στήριξη του μικρού Χριστόφορου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος μόλις στα πέντε του χρόνια, έχει διαγνωστεί με «Γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους» (διεθνώς Diffuse Intrinsic Pontine Glioma – D.I.P.G), μία σπάνια μορφή παιδικού όγκου εγκεφάλου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν, εκτός από τον διοργανωτή Μίλωνα και τα τμήματα υποδομών των εξής ομάδων:  Αστέρας Αγίου Δημητρίου,  Κρόνος, Νήαρ Ηστ,  Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Προμηθέας Χαλανδρίου και South BC.

Ο Μίλωνας εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη λήξη του τουρνουά, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Το τουρνουά μπάσκετ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ» που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας, το Σάββατο 21/10/17, τελείωσε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Πρωταγωνιστές:  Tα παιδιά. Άλλωστε η φιλοσοφία του Μίλωνα είναι να διαμορφώνει κοινωνικές συνειδήσεις πρώτα και δευτερευόντως πρωταθλητές. Αξιοσημείωτος ο πανηγυρισμός όλων των ομάδων στη λήξη του κάθε αγώνα, που φώναζαν όλοι μαζί στο κέντρο του γηπέδου ΧΡΙ-ΣΤΟ-ΦΟ-ΡΟΣ

Συντελεστές: Προπονητές, υπάλληλοι, Έφοροι και εθελοντές του Μίλωνα, Γονείς αλλά ιδιαίτερα ο Σύλλογος ΠΑΙ.Δ.Υ. με την ουσιαστική του υποστήριξη της διοργάνωσης,

Απολογισμός: Ένα αρκετά σημαντικό ποσό που θα βοηθήσει τον αγώνα του μικρού Χριστόφορου Κωνσταντόπουλου για ζωή, αλλά και πλήθος συναισθημάτων από μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στα γήπεδα του Μίλωνα το Σάββατο που μας πέρασε. Αξίζει να σημειωθεί πως στους κουμπαράδες που είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του Μίλωνα, βρέθηκαν και δύο «γράμματα» προς τον μικρό Χριστόφορο.

Ευχαριστούμε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση,  Πανιώνιος ΓΣΣ, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Παναθηναϊκός, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Νήαρ Ήστ, Προμηθέας Χαλανδρίου και South BC.

Ευχαριστούμε επίσης τον πρωταθλητή του μπάσκετ Παναγιώτη Φασούλα, για την επίσκεψη του στον Συλλόγου μας, που εκτός από φωτογραφίες, έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Συγκινητική η στιγμή όπου η γιαγιά Πελαγία Κωνσταντοπούλου, ο παππούς Ανδρέας Βασκούδης και ο θείος Τρύφωνας Βασκούδης επισκέφθηκαν τον Μίλωνα και ευχαρίστησαν τους συντελεστές.

 Ευχή όλων μας, ο Χριστόφορος να νικήσει τον αγώνα του και να επιστρέψει γερός πίσω».

 

ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ: «Μέγιστη τιμή να είμαι πρόεδρος του Μίλωνα»

 

Ο Πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης Σακελαρίδης σε ανάρτηση που έκανε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, αναφέρει:

«Ειναι κάποιες στιγμές που τα λόγια και τα κείμενα δεν μπορούν να εκφράσουν και να εξωτερικεύσουν τα πραγματικά αισθήματα , αυτό που αισθάνεσαι , αυτό που θέλεις να βγάλεις από τα βάθη της ψυχής σου !!! Μία από αυτές τις στιγμές είναι τώρα , είναι αυτό που αισθάνομαι , αυτό που με κάνει περήφανο που ανήκω σε έναν σύλλογο σαν τον ΜΙΛΩΝΑ , πολύ περισσότερο όταν έχω την μέγιστη τιμή να είμαι Πρόεδρος αυτού του συλλόγου !!

 Για μια ακόμα φορά , σήμερα αυτός ο σύλλογος και οι Άνθρωποι του έδειξαν το μεγαλείο τους , έδειξαν γιατί ο ΜΙΛΩΝΑΣ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και γιατί έχει αποκτήσει την αγάπη και τον σεβασμό του φίλαθλου και όχι μόνο κοινού !! Το τουρνουά , των τμημάτων υποδομών μπάσκετ για τον μικρό Χριστόφορο , που έγινε στις εγκαταστάσεις μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία !!! Όλες οι εγκαταστάσεις μας ήταν γιομάτες από μικρούς Αθλητές και κόσμο που έσπευσε να δείξει ότι παραμένουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ !! Επώνυμοι , παράγοντες και παλαιοί´ διεθνείς αθλητές ήρθαν κι αυτοί για να προσφέρουν !! Όλοι οι μικροί έτρεξαν να φωτογραφηθούν με τον Παναγιώτη Φασούλα που δεν χάλαγε το χατήρι κανενός !!  Το ποσόν που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε κάθε προσδοκία και θα αυξηθεί όταν μπουν και τα έσοδα του τουρνουά Τένις , που θα λήξει την Παρασκευή !!!

Ένα τεράστιο Ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους του Μίλωνα ( Υπαλλήλους , εφόρους , προπονητές και αθλητές ) που πρόσφεραν τα πάντα για την επιτυχία !!! Επίσης τους συλλόγους που ανταποκρίθηκαν ( ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , ΚΡΟΝΟΣ , ΑΣΤΗΡ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΝΗΑΡ ΗΣΤ , ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και South bc ) και όλους όσους πρόσφεραν ότι μπορούσαν !!! Με την δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης ο μικρός Χριστόφορος θα νικήσει , γιατί η Αγάπη νικά τα πάντα !! Τέλος ευχαριστώ τα ΜΜΕ , τοπικά και Εθνικά που κάλυψαν την εκδήλωση και έδειξαν πως και αυτά διακατέχονται από αισθήματα καθώς και αυτούς που δεν έκαναν ούτε απλή αναφορά γιατί κι αυτοί έδειξαν τον εαυτό τους !!! Σας Ευχαριστώ και προσεύχομαι μαζί με πάρα πολλούς για την νίκη του Χριστόφορου !!»

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s