ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση προχωρά προς το μέλλον»

xatzidakis

Με αφορμή την έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής, της πρότασης Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α), που αφορά τους Δήμους Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης δήλωσε τα εξής:

«Η πρόταση που υποβλήθηκε από τους τρεις Δήμους ως πρόταση Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α.), εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και κοινοποιήθηκε στους Δήμους η σχετική απόφαση.

Η έγκριση, που υπογράφεται από την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου με σχετικό έγγραφο της, περιλαμβάνει δράσεις συνολικού προϋπολογισμού 35.416.200,000 euro και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) ενώ αφορά σημαντικές εκ των επενδυτικών προτεραιοτήτων όπως αυτές καταγράφονται στους άξονες του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου Δημάρχους Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο και Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη για την συντονισμένη και αποτελεσματική εργασία ώστε να φτάσουμε σε αυτό το ευχάριστο αποτέλεσμα καθώς και την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου που μας εμπιστεύτηκε και στήριξε την προσπάθεια μας.

Αυτό υποδεικνύει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι απεγκλωβισμένη από πολιτικές αγκυλώσεις και προχωρά προς το μέλλον.

Ελπίζω και εύχομαι το παράδειγμα μας να ακολουθηθεί από αυτούς που κυβερνούν την χώρα».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s