
Το νέο ανακαινισμένο κυλικείο του Άλσους Νέας Σμύρνης ξεκίνησε να λειτουργεί και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει όλους τους τους επισκέπτες του Άλσους, αλλά και τους θεατές των Ιωνικών Γιορτών, οι οποίες ξεκινούν στις 27 Αυγούστου.
Η καθυστέρηση έναρξης της λειτουργίας του κυλικείου οφείλεται σε διάφορες γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες προκάλεσαν την καθυστέρηση της λειτουργίας του. Ο χώρος αποτελεί «όαση» δροσιάς σε όσους -μικρούς ή μεγάλους- θέλουν να απολαύσουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους μέσα στο πράσινο και δένει απόλυτα με το περιβάλλον του Άλσους.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα, καθώς επίσης και να πέσουν οι τελευταίες «πινελιές» σε κάποιες λεπτομέρειες, έτσι ώστε το κυλικείο να πάρει την τελική μορφή του.


