ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης για παιδιά

42501460_278129536357925_948061490257068032_n

Το Γραφείο Άθλησης και Νέας Γενιάς του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τα τμήματα κολύμβησης των Αθλητικών Συλλόγων (Πανιώνιος ΓΣΣ, ΑΟ ΜΙΛΩΝ και ΑΡΜΕΝΙΚΗ) θα υλοποιήσουν και φέτος το πρόγραμμα δωρεάν εκμάθησης κολύμβησης παιδιών ηλικίας 4 έως 8 ετών, τα οποία θα επιλεγούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οικογένειες Δημοτών ή Κατοίκων του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοινώση του Δήμου Νέας Σμύρνης αναφέρει:
«Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά στο Γραφείο Άθλησης (Δημοτικό Γυμναστήριο, Ελευθερίου Βενιζέλου 78, 1ος όροφος, τηλ. 2132025881,891,896). Ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρες 09.00 -13.00.
Αιτήσεις εκπρόθεσμες δεν θα γίνονται δεκτές.

Δικαιολογητικά
1. Αίτηση (δίδεται από την υπηρεσία)
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
3. Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας Οικ. Έτους 2017
4. Αποδεικτικό Μόνιμης Κατοικίας (ΔΕΚΟ όχι κινητής τηλεφωνίας). Το αποδεικτικό Μόνιμης κατοικίας θα προσκομίζεται μόνο από τους Κατοίκους, όχι από τους Δημότες.
5. Ιατρική Βεβαίωση του παιδιού από την οποία να προκύπτει ότι μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα κολύμβησης.
6. Βεβαίωση Ανεργίας (εφόσον υπάρχει άνεργος στην οικογένεια).
7. Μία μικρή φωτογραφία
8. Επιπρόσθετα δικαιολογητικά που εντάσσονται στα κοινωνικά κριτήρια εφόσον υπάρχουν όπως (Αναπηρία, Μονογονεϊκή οικογένεια, κτλ).

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βασικό κριτήριο επιλογής των παιδιών θα είναι το οικογενειακό εισόδημα σε συνδυασμό με των αριθμό μελών της οικογένειας. Τα παιδιά που ήταν ωφελούμενα από το πρόγραμμα για Δύο Περιόδους από την έναρξη του, θα αξιολογηθούν ξεχωριστά. Η επιλογή τους για την Τρίτη περίοδο θα γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια και θα καλύπτουν έως 20% των θέσεων όλων των δικαιούχων. Δεδομένου ότι βασικός στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση κολύμβησης η οποία σε δύο περιόδους θεωρητικά έχει ολοκληρωθεί.
Επίσης όποιο παιδί επιλεγεί και δεν παρακολουθήσει το πρόγραμμα, θα πρέπει ο κηδεμόνας του να επιστρέψει την κάρτα του, στο Γραφείο Άθλησης ώστε να δοθεί στους επιλαχόντες. Σε περίπτωση που δεν ειδοποιήσει την υπηρεσία μας ο κηδεμόνας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ο δικαιούχος θα αποκλείεται από το πρόγραμμα οριστικά.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.neasmyrni.gr) μπορείτε να βρείτε επίσης περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση που πρέπει να συμπληρώσετε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s