Βούλτεψη και Καραμανλή στη συνεστίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Σμύρνης

 

Η προγραμματισμένη συνεστίαση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Σμύρνης στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Αλκυόνες» για τις 2 Δεκεμβρίου 2018, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο χώρος γέμισε από στελέχη και φίλους της «γαλάζιας» παράταξης από τη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Σμύρνης Μανώλης Γρηγοράκης ανέφερε σχετικά με την εκδήλωση: «Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τους βουλευτές Β’ Αθηνών κα. Άννα Καραμανλή και κα. Σοφία Βούλτεψη, τον γραμματέα Ε.Κ.Ο Βασίλη Σπανάκη, το μέλλος πολιτικής επιτροπής Ειρήνη Βασιλάκη, τον α/ γραμματέα επιστημονικών φορέων κ. Γιάννη Καλλιάνο, τον γραμματέα Β1 Νομαρχιακής κ. Γεώργιο Λαρίση και το δήμαρχο Δάφνης Υμηττού κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους κομματικούς και δημοτικούς παράγοντες της Νέας Σμύρνης. Αυτοί ήταν οι πρώην πρόεδροι της τοπικής Νέας Σμύρνης κα. Δαμόκλεια Ζησίμου, η κα. Αικατερίνη Μειντανά, ο κ. Γρηγόρης Μαρινάκης, ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης Μιχάλης Μιχαλακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νέας Σμύρνης Ευστάθιος Κούπας, η πρόεδρος του Νομικού προσώπου των ΚΑΠΗ και Παιδικών σταθμών Νέας Σμύρνης, κα. Δήμητρα Νάνου, ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Αλέξανδρος Ζαβός η δημοτική σύμβουλος κα. Ελένη Κασίμη και ο δημοσιογράφος /συγγραφέας και μέλος της ΕΣΗΕΑ Νικόλαος Στέφος.
Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ για τα μέλη του Δ.Σ που παρευρέθηκαν και υπήρξαν συντελεστές. Χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Αυτοί ήταν η α/ πρόεδρος κα. Κυριακίδου, η υπεύθυνη γυναικών κα Μαραθάκη, ο γραμματέας κ. Μυστίδης, η υπεύθυνη επιστ. φορέων κα. Ζαμπλάρα και από το γυναικείο τμήμα η κα. Αγάθη Μαρουλή και η Κων/να Στανίση».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s