ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κοινωνικών δομών του Δήμου

4

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο «Σπόρτινγκ» η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των οικογενειών των κοινωνικών δομών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Προβλήθηκε η ταινία «Ραλφ εναντίον Ίντερνετ», ενώ η «Παίξε Μαζί Μας» φρόντισε για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Προσφέρθηκαν  πλούσια εδέσματα και γλυκά ενώ οι μικροί μας φίλοι κατά την αποχώρηση τους έλαβαν χριστουγεννιάτικα δώρα, βιβλία και παιχνίδια.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Παναγιώτης Γιατζίδης , ο οποίος επιμελήθηκε της εκδήλωσης, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές αναφέροντας:  «Η φιλαρμονική του Δήμου Νέας Σμύρνης υπό την διεύθυνση του μαέστρου κύριου Ψαριανού Παναγιώτη, η Giochi Preziosi Hellas, ο Ροταριανός Όμιλος, τα μέλη των Κ.Π.Α.Η,  ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Νέας Σμύρνης, η Βίκος Α.Ε., το εργαστήριο «It’s Donuts Time» Νέας Σμύρνης συνέβαλαν με την υποστήριξη τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.  Αξιοσημείωτη ήταν και η συμβολή των στελεχών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου.  Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s