ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Σε λειτουργία τρεις νέες παιδικές χαρές

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου άνοιξαν για το κοινό τρεις νέες, πιστοποιημένες και ασφαλείς, παιδικές χαρές στη Νέα Σμύρνη: της Αγίας Παρασκευής, της Αϊδινίου και της Δεξαμενής.

Οι δύο πρώτες, Αγίας Παρασκευής και Αϊδινίου, αποτελούν πρωτοποριακούς χώρους παιχνιδιού για όλη την Ελλάδα στο πρότυπο διεθνών παραδειγμάτων. Μέρος, μάλιστα, του εξοπλισμού τους έχει βραβευτεί με το Independent Living Design Award.

Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Διονύσης Κονιδάρης σε δηλώσεις του τόνισε: «H παιδική χαρά της Αγίας Παρασκευής απευθύνεται κυρίως σε παιδιά σχολικής και εφηβικής ηλικίας, αλλά συνάμα διαθέτει λειτουργίες για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Η παιδική χαρά της Αϊδινίου είναι σχεδιασμένη για παιδιά νηπιακής και προσχολικής ηλικίας. Και οι δύο, λόγω της γειτνίασής τους λειτουργούν συμπληρωματικά καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Και οι δύο, θα σκορπίσουν πολλά χαμόγελα και στα παιδιά με αναπηρίες. Επιχειρείται μέσα από αυτήν την αλληλεπίδραση και συνύπαρξη των παιδιών, η ενίσχυση του μεταξύ τους αλληλοσεβασμού, της ατομικής τους αυτονομίας και της αξίας της ανθρώπινης ποικιλομορφίας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s