Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα Γαϊτάνη

gaitanis2

Κατάμεστο από 1.000 και πλέον φίλους και υποστηρικτές του υποψήφιου βουλευτή στο νότιο τομέα Τάσου Γαϊτάνη, ήταν το ξενοδοχείο Athenaeum Palace Luxury Suites, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2019.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Λέσβου και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπος Αθανασίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, η υποψήφια βουλευτής στο βόρειο τομέα της Αθήνας Ζωή Ράπτη, η υποψήφια βουλευτής στο νότιο τομέα Δήμητρα Αράπογλου, ο υποψήφιος βουλευτής στο νότιο τομέα Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο γραμματέας ειδικών κομματικών οργανώσεων Νικόλαος Παγώνης, ο γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης Νίκος Χαρδαλιάς, ο γραμματέας αγροτικών φορέων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, ο γραμματέας προγράμματος Γιώργος Στεργίου και ο πρόεδρος της Β1 ΝΟΔΕ Μιχάλης Κουμεντάκος.

gaitanis

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Τάσος Γαϊτάνης ανέφερε ότι ο κυριότερος λόγος που αποφάσισε να συμμετάσχει στην πολιτική, ήταν η θέλησή του να είναι και αυτός ένας από εκείνους, τους πολλούς, που θα συμβάλλουν στην πολιτική αλλαγή του τόπου μας.

«Η Ελλάδα χάνει τους νέους της, η Ελλάδα γερνάει. Ανησυχώ για μια πατρίδα που μετά από είκοσι ή τριάντα χρόνια θα έχει δύο εκατομμύρια λιγότερους κατοίκους. Και ανησυχώ επίσης γιατί θα είμαστε λιγότεροι όταν θα έχουμε μια Τουρκία των 100 εκατομυρίων κατοίκων. Σε μια τόσο δύσκολη γειτονιά, σε μια τόσο δύσκολη παγκόσμια συγκυρία, καταλαβαίνετε πλέον οτι η επιλογή δεν είναι ανάμεσα σε μια καλή ή κακή κυβέρνηση αλλά αν θα έχουμε πατρίδα και τι πατρίδα θα έχουμε τριάντα ή πενήντα χρόνια από τώρα» τόνισε ο κ. Γαϊτάνης.

Στη συνέχεια άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση επισημαίνοντας ότι αφήνει μια χώρα με ανοιχτά θέματα στην οικονομία, με μια κοινωνία διαιρεμένη, μια πατρίδα διαιρεμένη. Ένα λαό απογοητευμένο, ένα λαό αποστασιοποιημένο, ένα λαό που δεν πιστεύει και που έχει χάσει την ελπίδα. Και αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η πατριωτική μας στάση στο Σκοπιανό δεν ήταν ούτε εύκολη, ούτε αυτονόητη επιλογή. Γιατί επιλέξαμε ακόμη και να συγκρουστούμε με διεθνή και ελληνικά κέντρα για να μην προδώσουμε τη θέληση του ελληνικού λαού αλλά και το εθνικό συμφέρον», είπε ο κ. Τάσος Γαϊτάνης.

Σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη, ο κ. Γαϊτάνης τόνισε, ότι αν η Ελλάδα θέλει πραγματικά να αλλάξει το παραγωγικό της μοντέλο, πρέπει να εκχωρήσει δύναμη και εξουσίες από το κέντρο στις τοπικές κοινωνίες αλλά και στους πολίτες. Η ανάπτυξη έρχεται από την πρωτοβουλία του επιχειρηματία, από την ευθύνη του εργαζόμενου αλλά και από τη δυνατότητα των τοπικών οικονομιών να δημιουργούν τις δικές τους αναπτυξιακές ιστορίες. Πρόσθεσε δε, ότι έχουμε πλέον μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας: την έλευση του Μετρό στο παραλιακό μέτωπο, την κατασκευή του νέου περιφερειακού μέχρι τη Γλυφάδα και τη σήραγγα του Υμηττού, την ανάπτυξη του εθνικού πάρκου του Υμηττού και την περιβαλλοντική προστασία των ακτών μας.

Απευθυνόμενος στον κόσμο που είχε κατακλύσει το χώρο της εκδήλωσης ανέφερε: «Όταν εγώ και οι συνεργάτες μου συζητήσαμε για το σύνθημα της εκστρατείας μου για τις εκλογές, συμφωνήσαμε σχεδόν αμέσως και αυθόρμητα σε ένα σύνθημα: “Μάχη για το τόπο μας”. Γιατί έτσι νοιώσαμε και έτσι νοιώθουμε. Ότι δίνουμε μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, όλοι μαζί σε όλο το νότιο τομέα, σε όλη την Αττική, σε όλη την Ελλάδα την ύστατη μάχη για την πατρίδα μας, την ύστατη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας μας».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Γαϊτάνης δήλωσε ότι είμαστε όλοι, μαζί με τον ηγέτη μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έτοιμοι να κερδίσουμε αυτή τη μάχη όποτε και να γίνουν οι εκλογές. Και η νίκη πλέον σημαίνει αυτοδυναμία. Μια αυτοδύναμη, ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την κυβέρνηση που θα αλλάξει τη μοίρα αυτού του τόπου.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση, μιλώντας για το Τάσο Γαϊτάνη, είπε ότι είναι σίγουρος ότι θα είναι ένας καλός βουλευτής όπως ήταν καλός γραμματέας. Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το ψηφοδέλτιο  της ΝΔ σε αυτήν την περιφέρεια, τη μεγαλύτερη, με 18 βουλευτές, να συμβολίζει ην ανανέωση με ποιότητα. Και κατεξοχήν ο Τάσος Γαϊτάνης εκφράζει αυτό το μήνυμα.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης  αναφέρθηκε στη μακρόχρονη φιλία και συνεργασία τους και εξήρε τις αρετές, τις δυνατότητες αλλά κυρίως την εντιμότητα του Τάσου Γαϊτάνη. «Είμαστε στο πλευρό σου, είπε, διότι σε εμπιστευόμαστε και στο πρόσωπο σου βλέπουμε  τη γενιά των  προκομένων , τη γενιά των αγωνιστών που δεν τα παράτησαν, που συνεχίζουν να εργάζονται στον απαιτητικό ιδιωτικό τομέα, που συνεχίζουν τις σπουδές τους, που συνεχίζουν να προσφέρουν στην οικογένειά του τους και από την άλλη εθελοντικά, αγόγγυστα δουλεύουν στην παράταξή μας».

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος της ΚΕΔΕ  Γιώργος Πατούλης,ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος που ο πρόεδρος  της ΝΔ και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να επενδύσει σε ανθρώπους, ικανούς αυτοδιοικητικούς, για το αύριο της κυβέρνησής του. «Ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει  και είναι και ο μακροβιότερος στη θέση του γραμματέα τοπικής αυτοδιοίκησης , είναι ο Τάσος Γαϊτάνης. Όλοι τον στηρίζουμε γιατί είναι μια επιλογή του αύριο, μια επιλογή της γνώσης, μια επιλογή της επανεκκίνησης για την Ελλάδα, για τη χώρα  μας», τόνισε.

Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος,  αναφέρθηκε στην κοινή διαδρομή του με τον Τάσο Γαϊτάνη καθώς και οι δυο τους μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά, στη συνέχεια έδωσαν μαζί αγώνες στην ΟΝΝΕΔ, για να συνεργαστούν αργότερα και στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καλλιθέας. Πιστεύω, κατέληξε ο Δήμαρχος, ότι ο Τάσος Γαϊτάνης κέρδισε με το σπαθί του αυτήν την υποψηφιότητα. Είναι μια πολύ χρήσιμη και καλή επιλογή για τον τόπο μας, για την παράταξη μας γιατί με απλά λόγια αξίζει.

gaitanis1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s