Εκπροσώπηση του Δήμου Νέας Σμύρνης στο «συνΑθηνά»

synathina

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Νέας Σμύρνης Μαρία Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης μέλος της επιτροπής διαβούλευσης, συμμετείχαν σε εκδήλωση – συνάντηση εργασίας του «συνΑθηνά».

Το συνΑθηνά είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων. Δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2013 και υπάγεται σήμερα στην Αντιδημαρχία Κοινωνίας των Πολιτών και Καινοτομίας. Στόχος του συνΑθηνά είναι η σύνδεση της δυναμικής συμβολής της Κοινωνίας των Πολιτών με τους τοπικούς φορείς και τις υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων ώστε να επινοήσουν συνεργατικά λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη και ταυτόχρονα την συνεχή ανανέωση των υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων για καλύτερη ανταπόκριση στις νέες ανάγκες των πολιτών.

Η κα Αναγνωστοπούλου και ο κος Κωνσταντινίδης, με την συμμετοχή τους σε αυτή την εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την μεθοδολογία και τα εργαλεία του «συνΑθηνά», να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες με εκπροσώπους πόλεων από όλο τον κόσμο, και να συζητήσουν τα εμπόδια και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Το «συνΑθηνά» υποστηρίζεται από το Bloomberg Philanthropies, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΕΣΠΑ.

synathina_big

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s