ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Κοπή πίτας και «αντίο» στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο

52893724_363534907817387_5364708912014557184_o

H Δημοτική Αρχή και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ν. Σμύρνης έκοψαν πίτα στον αθλητικό χώρο του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου, το οποίο πρόκειται να κατεδαφιστεί σύντομα και να δώσει τη θέση του στο νέο Βιοκλιματικό Κλειστό Γυμναστήριο που πρόκειται να ανεγερθεί. Παρόντες στελέχη του Δήμου και του Αθλητικού Τμήματος, γυμναστές και οι υπεύθυνοι του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο, καθώς ο χώρος του Γυμναστηρίου που είναι συνδεδεμένος με πολλές χιλιάδες Νεοσμυρνιούς, σε λίγο δεν θα υπάρχει και για μερικά χρόνια θα είναι εργοτάξιο, μέχρι να ολοκληρωθεί η πολυαναμενόμενη ανέγερση του νέου κλειστού.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης. H Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ιωάννα Καρυοφύλλη δήλωσε: «Αποχαιρετάμε με  πολύ αγάπη έναν αθλητικό χώρο με χιλιάδες αγωνιστικές  αναμνήσεις. Αγαπημένοι μου φίλοι ο χρόνος κυλά γρήγορα και θα ξανασυναντηθούμε εδώ σε ένα νέο αθλητικό κέντρο που θα αποτελεί κόσμημα για τη πόλη μας, αντάξιο της αθλητικής της ιστορίας».

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνα Βασσάλου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s