Συνάντηση Πατούλη με στελέχη και υποψηφίους του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική»

mg_4956_
Γ. Πατούλης: « Η Νέα Αρχή είναι η μόνη πρόταση για να βγει η Αττική από το αδιέξοδο. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιώσουμε το παρόν και να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας»

«Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με το χθες και να επαναφέρουμε την κανονικότητα στην Αττική, κάνοντας μία δυναμική επανεκκίνηση» διαμήνυσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης απευθυνόμενος στους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο κ. Πατούλης επισήμανε πως η Νέα Αρχή είναι η μόνη πρόταση για να βγει η Αττική από το αδιέξοδο και τόνισε ότι στις επικείμενες εκλογές θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο λαϊκισμό, την αδράνεια, την αδιαφορία και στην υπευθυνότητα, το σχέδιο και την αποτελεσματικότητα.

«Η δική μας πρόταση σχετίζεται με το παρόν και το μέλλον. Θα προτείνουμε λύσεις αυτονόητες, σε ζητήματα που οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν διευθετήσει εδώ και πολλά χρόνια, όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων, η διευθέτηση των όμβριων υδάτων και άλλα.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας στην Αυτοδιοίκηση θα πολεμήσουμε τις παθογένειες, θα ενισχύσουμε την εξωστρέφεια της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας και θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις με αναπτυξιακό πρόσημο. Επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο αλλά είμαστε μία δυνατή ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Η νίκη είναι στα δικά μας χέρια», σημείωσε.

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης υπογράμμισε σε όλα τα στελέχη της παράταξης την αξία της συμμετοχής στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αναφέροντας χαρακτηριστικά: « Όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν κάνουν κακό στις επόμενες γενιές. Οφείλουμε όλοι να εργαστούμε για την Αττική του μέλλοντος, αφήνοντας μία σημαντική παρακαταθήκη στα παιδιά μας».

Σχολιάζοντας την παρούσα αλλά και τις προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας υπογράμμισε πως διοίκησαν τα «θα» χωρίς αντίκρισμα, η αδράνεια και το αόρατο έργο.

« Η κοινωνία της Αττικής απαιτεί αλλαγή και μία νέα αρχή. Θα επενδύσουμε στην ανάπτυξη, την ασφάλεια, τον πολιτισμό, τις διαφανείς και αποτελεσματικές λύσεις. Ήρθε η ώρα της αλλαγής» επισήμανε κλείνοντας.

mg_5156_

ΠΗΓΗ: gpatoulis.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s