Βράβευση του 1ου Λυκείου Νέας Σμύρνης στον πανελλαδικό διαγωνισμό ανακύκλωσης

1lykeio_

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου, στη Βόρεια Ελλάδα, “Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης”, το οποίο δημιουργήθηκε από το εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ, το Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αλλά και το Δήμο Λαγκαδά.

Με αφορμή τα εγκαίνια του Πάρκου έγινε και η βράβευση του 1ου Λυκείου Νέας Σμύρνης καθώς και άλλων δυο σχολείων της χώρας. Το τμήμα Α2 διακρίθηκε για τις σπουδαίες επιδόσεις του στον πανελλαδικό διαγωνισμό ανακύκλωσης και οι μαθητές έλαβαν ως δώρο από ένα ποδήλατο.

 

Τους μαθητές συνόδευσαν στον Λαγκαδά γονείς, εκπαιδευτικοί καθώς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Κρικρής ο οποίος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα στο «Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Λαγκαδά», που αποτελεί μία νέα Δομή για την χώρα μας με σκοπό την εκπαίδευση των νέων ανθρώπων στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ανακύκλωση.
Βλέπω σήμερα εδώ, τους μαθητές της Νέας Σμύρνης να βραβεύονται και γεμίζω αισιοδοξία για το μέλλον. Αν οι νεότερες γενιές αντιληφθούν τη σημασία της ανακύκλωσης τότε είμαι σίγουρος ότι θα δούμε σημαντική αλλαγή στην ποιότητα ζωής της καθημερινότητας μας.»

podilato_
Όλοι οι μαθητές πήραν ως δώρο για το βραβείο τους από ένα ποδήλατο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s