Ανακοίνωση του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Σμύρνης

Xaidari
Το Θ.Ε.Ν.Σ. συνεχίζει την πορεία του στον χώρο του πολιτισμού ανεβάζοντας την θεατρική παράσταση: “Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται” του Ρομπέρ Τομά.
Η παράσταση έκανε πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία στα γραφεία του Συνδέσμου Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Αεροπορικών Επιχειρήσεων, στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ η δεύτερη παράσταση δόθηκε σε αίθουσα του 6ου δημοτικού σχολείου Χαϊδαρίου, παρουσία του δημάρχου και άλλων φορέων της πόλης.
Οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για την 21η Απριλίου, στο δημοτικό θέατρο Καλλιθέας και για τα Κ.ΑΠ.Η Ν.Σμύρνης σε αίθουσα της Ευαγγελικής σχολής, την 6η Μαΐου.
Το Θ.ΕΝ.Σ. εδρεύει σε ισόγειο της οδού Κράτητος αρ.49, σε χώρο που παρέχει ο Δήμος Νέας Σμύρνης, τον οποίο και ευχαριστούμε για την παραχώρηση.
Όπως πάντα, ο χώρος είναι ανοιχτός και είναι μεγάλη χαρά για εμάς να δεχόμαστε ανθρώπους που τους ενδιαφέρει το θέατρο και ο πολιτισμός.
Έαν κάποια ή κάποιος ενδιαφέρεται να μας γνωρίσει απο κοντά, μπορεί να επικοινωνήσει στα : 6974542834, κ. Ντίνα Μπελή (η σκηνοθέτης της ομάδας), ή 6930759699 Αλέξανδρος Σαμοϊλης (μέλος).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s