Σε εκδήλωση με επίκεντρο την πρόληψη υγείας o Γ. Πατούλης

photo_leonardou_3_

 «Προτεραιότητά μας η διασφάλιση πόρων, προκειμένου όλοι οι πολίτες της Αττικής να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε δομές πρόληψης υγείας και προσυμπτωματικού ελέγχου»

Tην έμφαση που θα δώσει, μέσα από ένα στρατηγικό σχεδιασμό, σε ζητήματα που σχετίζονται με την πρόληψη της υγείας των πολιτών και το προσυμπτωματικό έλεγχο, υπογράμμισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου,  παρουσία του Αντιπροέδρου της ΝΔ Κ. Χατζηδάκη, ιατρών και πλήθους κόσμου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Πολυτίμη Λεονάρδου.

Ο Γ. Πατούλης αφού τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, τους διαβεβαίωσε ότι προτεραιότητα αποτελεί η διασφάλιση πόρων, μέσω και επιχορηγήσεων, προκειμένου όλοι οι πολίτες της Αττικής να έχουν ισότιμη πρόσβαση σε δομές πρόληψης υγείας και προσυμπτωματικού ελέγχου.

 

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε μεταξύ άλλων: «Σε συνεργασία με τους ιατρικούς και επιστημονικούς φορείς θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας αφενός για να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες δομές και αφετέρου για να δημιουργηθούν νέες σύγχρονες δομές και υποδομές στους τομείς της υγείας και της ευεξίας, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να μπορέσουν να αναδείξουν τη δυναμική τους σε αυτόν τον τομέα. Η Αττική που συγκεντρώνει το μισό πληθυσμό της χώρας, πρέπει και έχει όλες τις δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσει στους τομείς της υγείας και της ευεξίας και οι πολίτες της αξίζουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και φροντίδας, σε δομές σύγχρονων προδιαγραφών. Το δικαίωμα στην υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο».

photo_leonardou_4_

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s