Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Στάθη Κούπα

1-2
ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΠΑΣ: «Συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα  ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Νέας Σμύρνης, Στάθης Κούπας, έκανε την προεκλογική του ομιλία, παρουσία πολλών επισήμων και πλήθος Νεοσμυρνιών που προσήλθαν για να τον τιμήσουν και να τον ακούσουν.

Τον Στάθη Κούπα προλόγισε ο γνωστός Νεοσμυρνιός δημοσιογράφος και εκδότης εφημερίδων Φώτης Σιούμπουρας.

Στην ομιλία του ο κ. Κούπας έκανε έναν απολογισμό για τα πεπραγμένα της περασμένης πενταετίας και τη σύμπραξη του με τον Σταύρο Τζουλάκη το 2014.  Μια συνεργασία που, όπως και ο ίδιος επισήμανε, ήταν κατά γενική ομολογία επιτυχημένη και αγαστή. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο Στάθης Κούπας παρέμεινε στη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών για όλη τη θητεία του και ήταν  ένας από τους κύριους συνεργάτες του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη σε όλα τα θέματα και τις αποφάσεις που πάρθηκαν για τη Νέα Σμύρνη.

Ο κ. Κούπας συνεχίζοντας ανέφερε: «Η συνεργασία αυτή είχε σαν πρώτο μέλημα το νοικοκύρεμα των υπηρεσιών και εξορθολογισμό των δαπανών προς το συμφέρον των δημοτών. Αποτέλεσμα η αύξηση του χρηματικού υπολοίπου του Δήμου μας  στα 11 εκατομμύρια ευρώ, που μας δίνει τη δυνατότητα να χρηματοδοτούμε έργα ανάπλασης από ιδίους πόρους, βλέπε ανάπλαση Λουτρών. Τη δυνατότητα  αύξησης παροχών των κοινωνικών δομών για τους έχοντας τη μεγαλύτερη ανάγκη, την αύξηση δράσεων στη παιδεία, την αύξηση εξοπλισμού στη καθαριότητα την ανακατασκευή παιδικών χαρών στα πάρκα της πόλης μας, κλπ. Αλλά επίσης  την  ασφάλεια και τη ρευστότητα, ιδιαίτερα χρήσιμες, σε καιρούς οικονομικής κρίσης  όταν οι πόροι που αποδίδονται στους δήμους από την κεντρική κυβέρνηση έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Η ανανέωση λοιπόν της συνεργασίας είναι επιβεβλημένη και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη στο μέλλον ,για το συμφέρον της Νέας Σμύρνης και των δημοτών της. Άμεσοι στόχοι, η ολοκληρωτική ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου μας, καθώς και η δημιουργία ενός γραφείο εσωτερικού ελέγχου για τη καλύτερη οργάνωση και έλεγχο των υπηρεσιών, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα δήμο πρότυπο και αντάξιο της ιστορικότητας της πόλης μας».

 

Η ομιλία του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη

1-45

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης λαμβάνοντας το λόγο, εξήρε τη ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία που είχε τα τελευταία πέντε χρόνια με το αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Στάθη Κούπα, ο οποίος όπως δήλωσε, «εργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, ως ο εργατικότερος  των υπαλλήλων και αφιλοκερδώς.  Δημιουργήσαμε μαζί μία νέα παράταξη, χωρίς πολιτικούς προσδιορισμούς, αποτελούμενη όμως από ανθρώπους που βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον της πόλης». Τελειώνοντας κάλεσε όλους τους Νεοσμυρνιούς «σε συστράτευση για μία ακόμη θητεία στο δημαρχιακό μέγαρο, που θα σηματοδοτήσει και τη δημιουργία μιας νέας γενιάς  που θα πάει τη Νέα Σμύρνη μπροστά για τα επόμενα είκοσι χρόνια».

 

Η προσφώνηση των επισήμων και υποψηφίων

Κλείνοντας ο Αντιδήμαρχος Στάθης Κούπας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  για τη παρουσία τους:

Την Σοφία Βούλτεψη, βουλευτή Β’ Αθηνών

Την Ειρήνη Βασιλάκη υποψ. βουλευτή νοτίου τομέα

Την Ιωάννα Γκελεστάθη, υποψ. βουλευτή νοτίου τομέα

Τον Δημήτρη Παπανικολάου υποψ. βουλευτή νοτίου τομέα

Τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Καλλιθέας Βασίλη Μπαρμπάκο

Τη Δήμητρα Νάνου, πρόεδρο του νομικού προσώπου των ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης και υποψ. περιφερειακό σύμβουλο στο συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη, για την οποία ο κ. Κούπας μίλησε με πολύ θερμά λόγια, την αποκάλεσε πνευματικό του παιδί και της ευχήθηκε καλή τύχη στη καινούργια της πολιτική καριέρα.

Τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Τσιάπη και υποψ. δημοτικό σύμβουλο.

Τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Σμύρνης Μανώλη Γρηγοράκη και υποψ. δημοτικό σύμβουλο.

Τον δημοτικό σύμβουλο Πανταζή Δημήτρη και υποψ. δημοτικό σύμβουλο.

Τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα  Κλειδόπουλο και υποψ. δημοτικό σύμβουλο.

Τον πρόεδρο του Μίλωνα Μιχάλη Σακελαρίδη

Τις Κλαίρη Ζησίμου και Καίτη Μειντανά πρώην πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Σμύρνης επι σειρά ετών και καλοί συνεργάτες του Στάθη Κούπα

Την Κούλα Παπαγεωργίου, πρώην δημοτικό σύμβουλο και στέλεχος των Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ στη Νέα Σμύρνη

Τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τη παράταξη του Σταύρου Τζουλάκη: Αργυρόπουλο Μενέλαο, Βάθη Δρόλια Νάνση, Βαρμπομπίτη Ευαγγελία, Βιτωράτο Παντελή, Οικονόμου Δημήτρη, Παμπόρη Παύλο, Παππά Χρυσούλα, Παπαλεξάνδρου Ηλίας, Σπήλιο Κωστή και Σταύρου Γεώργιο.

Τον Ηλία Γρηγορίου, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη.

Τα στελέχη της Δημοτικής Τοπική Οργάνωσης της ΝΔ Νέας Σμύρνης και ειδικότερα τις Φαίη Κυριακίδου, Άρτεμις Μαραβάκη και Ελένη Παπαντωνίου.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s