ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ξαφνική απόσυρση της υποψηφιότητας του Γιώργου Καρούμπα

Την απόσυρση της υποψηφιότητας του για Δημοτικός Σύμβουλος ανακοίνωσε ξαφνικά το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου ο Γιώργος Καρούμπας, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Καρούμπας, ο οποίος ήταν κατά το παρελθόν υποψήφιος δήμαρχος και εν συνεχεία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης, είχε τότε παραιτηθεί από τη θέση του λόγω της εμπλοκής της συζύγου του σε υπόθεση με ταμειακό έλλειμμα σε τμήμα του Δήμου Νέας Σμύρνης το 2013,  επικαλούμενος και τότε προσωπικούς λόγους.

Παρά το  υπόθεση αυτή είναι σε δικαστική εκκρεμότητα ακόμα, ο κ. Καρούμπας είχε αποδεχθεί πρόταση του Γ. Κουτελάκη και είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του. Είχε μάλιστα εκδώσει κάρτες, φυλλάδια, είχε βάλει καταχωρήσεις σε τοπικές εφημερίδες και θεωρούταν ως «ηχηρή» υποψηφιότητα της παράταξης με την οποία κατέβαινε.

57258140_356209985016961_4273121047928111104_n

To βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου όμως, ο κ. Καρούμπας αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητα του. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook όπου έγραψε τα εξής: «Φίλοι και φίλες σας ενημερώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές για προσωπικούς λόγους» , χωρίς να εξηγήσει ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι. Δεν γνωρίζουμε αν η απόφαση του έχει να κάνει και πάλι με την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η σύζυγος του, όπως είχε συμβεί το 2013, αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό.

vraveysi_karoubas
Ο Γ. Καρούμπας βραβεύει την Ντόρα Κασιμέρη στην κοπή πίτας του συλλόγου «Ποιότητα Ζωής» η οποία έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s