ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Έργα 1 εκατομμυρίου ευρώ στο γήπεδο του Πανιωνίου ΓΣΣ

panionios

Με ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Σμύρνης, στη συνεδρίαση που έγινε τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη για πίστωση ποσού 1 εκατομμυρίου ευρώ για έργα στο γήπεδο του Πανιωνίου ΓΣΣ. Το ποσό αυτό προέρχεται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» το οποίο εγκρίθηκε πρόσφατα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση και αφορά δεκάδες δήμους ανά την Ελλάδα.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης αποφάσισε το ποσόν που του αναλογεί να το διαθέσει για την περαίωση άκρως απαραιτήτων έργων στο Στάδιο του Πανιωνίου, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του συλλόγου. Τα έργα θα αφορούν βελτίωση αποδυτηρίων, των κερκίδων στις Θύρες 1, 2, 3 του γηπέδου, στήριξη, στεγανοποίηση όλων των χώρων-γυμναστηρίων που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες 1-2-3 και στεγάζουν τα τμήματα Ενόργανης, Στίβου, Τζούντο, Βόλεϊ κλπ. Επίσης στις θύρες αυτές θα γίνει ολική αντικατάσταση των καθισμάτων, που είχαν τοποθετηθεί πριν περίπου 20 χρόνια, τα οποία πρέπει να αφαιρεθούν για να γίνει η στεγανοποίηση και τα λοιπά έργα στις κερκίδες.

Τέλος στο γήπεδο, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, θα γίνει τοποθέτηση σύγχρονου υβριδικού χλοοτάπητα ο οποίος θα επιτρέπει τη συχνότερη χρήση του ποδοσφαιρικού αγωνιστικού χώρου. Όλα τα έργα αυτά τελούν υπό την έγκριση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα έργα αυτά, αναμένεται να ανακοινωθούν από τη διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣΣ, από το Δήμο Νέας Σμύρνης και την Περιφέρεια Αττικής.

One comment

  1. […] Δήμου Ν. Σμύρνης χάρη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», όπως πρώτα από όλους αποκάλυψαν τα «Επίκαιρα», θα βελτιώσουν σημαντικά το γήπεδο της ιστορικής […]

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s