Μεγάλη επιτυχία στο Παρίσι για τα Τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν

57611771_846613765693184_1793110406122700800_n

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και μέσα σε μία συγκινησιακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου η παράσταση του έργου «Τα Τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν». Η παραγωγή του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, στην οποία πρωταγωνιστεί η Χριστίνα Αλεξανιάν, ανέβηκε στο θέατρο «Municipal Berthelot» στο Παρίσι. Η ιδιαίτερη ημέρα της παράστασης, ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, σε συνδυασμό με την μοναδική ερμηνεία της Χριστίνας Αλεξανιάν, καθήλωσαν τους θεατές πολλοί εκ των οποίων ήταν Αρμενικής καταγωγής. Να σημειώσουμε ότι η παράσταση ήταν στην ελληνική γλώσσα με προβολή υποτίτλων στη Γαλλική τους οποίους επιμελήθηκε η εταιρεία «Supetitles».

O Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν, ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος της Πολιτιστικής Ένωσης Αρμενίων Γαλλίας, σε δήλωση που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει:
«Μόνο βαθιά και ειλικρινή συγκίνηση μπορώ να αισθανθώ που μια μέρα σαν αυτή, 104 χρόνια από την έναρξη της Γενοκτονίας των Αρμενίων, βρέθηκα σε μια κατάμεστη αίθουσα στο θέατρο Berthelot του Παρισιού, παρακολουθώντας μια εμβληματική παράσταση-παραγωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, με τη Χριστίνα Αλεξανιάν. Ευχαριστώ για την πρόσκληση την Πολιτιστική Ενωση Αρμενίων Γαλλίας που μου έκανε την τιμή να έρθω απόψε το βράδυ εδώ εκπροσωπώντας την πόλη μου και τους ανθρώπους της που ξέρουν καλά τι σημαίνει Καταστροφή. Είμαι περήφανος που σήμερα, Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, μια δική μας παραγωγή στάθηκε η αφορμή εδώ στο Παρίσι για ένα μνημόσυνο 1 εκατομμυρίου 500 χιλιάδων ψυχών».

alexanian_1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s