ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για όσους συνέβαλαν στα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο

panionios_stadio

O Πανιώνιος ΓΣΣ (Ερασιτέχνης) με ανακοίνωση του εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν για να προχωρήσει τα πολύ σημαντικά έργα που θα γίνουν σε μεγάλο μέρος του σταδίου. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται τόσο στη συμβολή του ένθερμου φίλου της ομάδας και μέλους του Ερασιτέχνη Νίκου Παρασκευόπουλου, όσο και στον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη και φυσικά στους Υπουργούς Γιώργο Βασιλειάδη και Αλέξη Χαρίτση, οι οποίοι ενέκριναν και έδωσαν το «πράσινο φως» για τα έργα αυτά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου ΓΣΣ αναφέρει:

«Ένα σημαντικό έργο υποδομής θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, θα προχωρήσει η στεγανοποίηση των κερκίδων που βρίσκονται στις θύρες 1, 2 και 3, με αποτέλεσμα να δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που δυσχεραίνει τις δραστηριότητες των περισσοτέρων τμημάτων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ.

Η στεγανοποίηση των κερκίδων, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην προκαλούνται πλέον προβλήματα στις αίθουσες του τζούντο, της ενόργανης, του βόλλεϊ, του στίβου και όλων των τμημάτων που στεγάζονται κάτω από τις θύρες 1, 2, 3. Επίσης θα γίνει πλήρης ανακαίνιση στους χώρους των αποδυτηρίων του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τα οποία επίσης στεγάζονται κάτω από τις προαναφερθείσες θύρες. Παράλληλα και επειδή οι εργασίες το απαιτούν, θα αλλάξουν και όλα τα καθίσματα σε αυτές τις θύρες και το στάδιο θα αποκτήσει και εξωτερικά νέα όψη.

Γι αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλλαν και θα συμβάλλουν για την αποπεράτωσή του. Αρχικά το μέλος του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, που με δικές του συντονισμένες ενέργειες, υπήρξε η κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων, ενώ χρηματοδότησε και την προμελέτη, στοιχείο απαραίτητο για τον φάκελο που κατατέθηκε προς έγκριση.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, συμπεριέλαβε το έργο αυτό στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και  θα συμβάλλει και οικονομικά στο όλο εγχείρημα, από το ποσό των 600.000 ευρώ και πάνω. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη.

Επίσης ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, καθώς και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση, για την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων και την έγκριση της χρηματοδότησης του έργου».

 

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s