ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ: «Συνοδοιπόρος και χορηγός του κ. Κουτελάκη ο πρόεδρος της Εστίας κ. Παπαδάτος»

poli-protipo

Η παράταξη του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται απέναντι σε όσα έχει πράξει ο πρόεδρος της Εστίας Γιάννης Παπαδάτος κατά την προεκλογική περίοδο.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Παπαδάτος έχει προβεί τους τελευταίους μήνες σε ένα μπαράζ απαξιωτικών και προσωπικών επιθέσεων κατά του Δημάρχου, στελεχών της δημοτικής αρχής, αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων, χρησιμοποιώντας και την ιστοσελίδα του Ιδρύματος στα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί τον κατηγορούν ότι έχει προσωποποιήσει και ιδιοποιηθεί την Εστία, ότι έχει μετατρέψει την Εστία σε «πολιτικό καφενείο» και ότι απροκάλυπτα κάνει πολιτική προπαγάνδα υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου Δημάρχου. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα είχε έρθει σε αντιπαράθεση και με τον Πανιώνιο ΓΣΣ από τον οποίο είχε ζητήσει ένα υπέρογκο ποσό για να παραχωρήσει αίθουσα για την κοπή πίτας του συλλόγου, την ίδια αίθουσα που παραχώρησε δωρεάν ή έναντι πολύ χαμηλού μισθώματος στην παράταξη υποψηφίου δημάρχου και σε σωματεία που τον υποστηρίζουν…

 

Η ανακοίνωση της παράταξης του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη:

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο ο πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ κ. Παπαδάτος, συνοδοιπόρος και χορηγός του κ. Κουτελάκη, σπεκουλάρει με τρόπο απροκάλυπτο τη Δημοτική Αρχή, αναρτώντας κείμενα δικαστικών αντιδικιών με το Δήμο. Είναι δε προκλητικός, ο τρόπος αφού χρησιμοποιεί φωτογραφίες του Δημάρχου κ. Σταύρου Τζουλάκη και δημοτικών συμβούλων , με τρόπο προσβλητικό σαν να είναι ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ.

Βάζουμε ένα τέλος στον κατήφορο του ΠΡΩΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ιστορικού ιδρύματος.

Παραθέτουμε από τα πρακτικά της αγωγής της ΕΣΤΙΑΣ κατά του Δήμου σημεία της κατάθεσης του κ. Κουτελάκη ως μάρτυρα υπεράσπισης του Δήμου κατά της ΕΣΤΙΑΣ:

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 28/5/2013
ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ :ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Απόσπασμα 1 από την κατάθεσή του : «…και λέω κακώς ο δήμος, κατά τη γνώμη μου το παραχώρησε κατά κυριότητα στην ΕΣΤΙΑ διότι δεν έβαλε κανένα όρο».

Απόσπασμα 2 από την κατάθεσή του : «… Και λέω μισό λεπτό, για καθήστε βρέ παιδιά, δεν ξέρω τη νομική υπόθεση ακόμα, δηλαδή εμείς δώσαμε κτίριο, δώσαμε χώρο, φτιάχτηκε κτίριο, φτιάχτηκαν επαγγελματικές σχολές, στερηθήκαμε τη δυνατότητα να έχουμε δημαρχείο, πληρώνουμε για ενοίκιο μέχρι σήμερα στο δημαρχείο και θα κερδίζει μόνο το εκπαιδευτικό ίδρυμα που έχει μια άλλη τόση τεράστια περιουσία σε δεκάδες ακίνητα που έχει και θα πληρώνει ο δήμος το οικόπεδο το οποίο εδώρησε ως ευεργέτης της Εστίας; Θα γίνει ενοικιαστής ο ευεργέτης; Και λέω φέρτε τους φακέλους να δούμε εδώ τι γίνεται. Φέρτε να ψάξουμε όλη τη νομική υπόθεση ευθύς εξ αρχής. Να δούμε τι έχουμε, που μπορούμε να πιαστούμε κάπως να αντιδικήσουμε. Θα πάμε για απιστία στο τέλος. Θα πάμε για απιστία…»

Σήμερα ο κος ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ είναι συνέταιρος του κου Κουτελάκη στην συκοφαντική δυσφήμιση του Δημάρχου.

Είναι συνεταίρος αυτού που δεν στηρίζει τις διεκδικήσεις του Ιδρύματος. Γιατί άραγε;

43172470_10215349273316781_4012517645180993536_n
Ο κ. Παπαδάτος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γ. Κουτελάκη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s