ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ: Μεγάλος νικητής ο Γιάννης Φωστηρόπουλος

fostiropoulos

Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος είναι ο νέος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου. Με το συντριπτικό ποσοστό του 75,60% που έλαβε στο δεύτερο γύρο έναντι του Ανδρέα Δούμα, κέρδισε κατά κράτος τις εκλογές.

Ο κ. Φωστηρόπουλος έχει 18 έδρες από τον Α’ γύρο, αλλά είναι δεδομένο ότι θα ξεπεράσει κατά πολύ τις απαραίτητες 21 που χρειάζεται για πλειοψηφία, αφού ήδη κάποιοι επικεφαλής ή δημοτικοί σύμβουλοι άλλων συνδυασμών έχουν εκδηλώσει την πρόθεση συνεργασίας μαζί του.

Τι δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου: “Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας και το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών. Το υψηλότατο ποσοστό της τάξης του 75,60% αποτελεί για εμάς συμβόλαιο τιμής και ευθύνης για το αύριο του Παλαιού Φαλήρου μας. Ευχαριστώ επίσης όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για την επίτευξη του στόχου. Εκλεγέντες και μη, θα συνεχίσουν να αποτελούν μια μεγάλη ομάδα συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας. Η σκληρή δουλειά έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Συνεχίζουμε!”.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s