ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ: «Ο Πανιώνιος είναι ο αθλητικός μαγνήτης των νοτίων προαστίων»

Επίσκεψη στο γήπεδο του Πανιωνίου πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Ιουνίου ο Κώστας Κυρανάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πανιωνίου ΓΣΣ Άρη Μισαηλίδη, τα μέλη του Δ.Σ. του ιστορικού συλλόγου, Δ. Χανιωτάκης, Α. Τσάμης, Π. Τσιάπης και με φίλαθλους.

Ο κ. Κυρανάκης ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα του συλλόγου, για τις εγκαταστάσεις και συνοδεία των μελών της διοίκησης πήγε σε όλους τους χώρους του γηπέδου, στο κλειστό γήπεδο, στο κολυμβητήριο και φυσικά στα γυμναστήρια που βρίσκονται κάτω από τις Θύρες 1-2-3, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν και οι εργασίες στεγανοποίησης-ανακαίνισης που ενέκρινε πρόσφατα η πολιτεία, αλλά και άλλα σημεία που χρήζουν βελτίωσης.

Ο κ. Κυρανάκης τόνισε προς τη διοίκηση του συλλόγου ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια και με τα αρμόδια Υπουργεία θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα από μέρους του στον Πανιώνιο καθότι, όπως ανέφερε, «ο Πανιώνιος, πέραν της μεγάλης ιστορίας του, είναι ο αθλητικός μαγνήτης των νοτίων προαστίων. Γνωρίζω πολλούς γονείς, από την ευρύτερη περιοχή, που φέρνουν τα παιδιά τους στον Πανιώνιο για να αθληθούν, κάτι που δίνει σε όλους μας κίνητρο να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα και να βελτιώσουμε προς το καλύτερο τις εγκαταστάσεις του συλλόγου».

  • Κατά την επίσκεψη του στο γήπεδο ο κ. Κυρανάκης, βρήκε την ευκαιρία να επιδείξει την ικανότητα του στο πινγκ-πονγκ, εκπλήσσοντας θετικά τους υπεύθυνους του τμήματος.
  • Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ Άρης Μισαηλίδης και ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Χανιωτάκης έδωσαν στον Κώστα Κυρανάκη το βιβλίο «Πανιώνιος – 1890 Μνήμες»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s