ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ευχές του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη για τους επιτυχόντες μαθητές

tzoulakis

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ευχήθηκε με ανακοίνωση του στους επιτυχόντες μαθητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αναλυτικά ο κ. Τζουλάκης αναφέρει: «Η συστηματική και αδιάλειπτη προσπάθεια που καταβάλατε δικαιώνεται. Έχετε τώρα την ευκαιρία να αποκτήσετε τη γνώση και την εμπειρία που θα σας καταστήσει ενεργούς και χρήσιμους πολίτες στην κοινωνία. Καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στη ζωή σας.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες και τους καθηγητές σας, που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων σας.
Όσοι δεν καταφέρατε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια καθώς η δημιουργική σταδιοδρομία δεν εξαντλείται στην επιτυχία σας στις πανελλαδικές εξετάσεις. Με επιμονή και αισιοδοξία ο καθένας σας θα βρει το δρόμο που οδηγεί στην κατάκτηση των ονείρων του».

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης αναφέρθηκε επίσης και στην εγγονή του Όλγα, η οποία εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων:  «Ένα ξεχωριστό μπράβο για την εγγονή μου,Όλγα που σήμερα ξεκινάει την σταδιοδρομία της ως φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Όλγα μου οι κόποι σου και η προσπάθεια σου σήμερα ανταμείβονται.Είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία σου».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s