Ορκωμοσία Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης

orkomosia

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Μπάμπης Μπεχλιβανίδης», πραγματοποιήθηκε παρουσία του μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, η ορκωμοσία του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη και των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Νέας Σμύρνης για την δημοτική θητεία 2019 – 2023.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την συνέχεια μιας δημιουργικής πορείας στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Ξεκινάμε μια νέα δημοτική περίοδο έχοντας ως βασική σκέψη την προσπάθεια όλων για μια πιο σύγχρονη, πιο φιλική, πιο δημιουργική διοίκηση. Οφείλουμε να πετύχουμε γιατί η ιστορία της πόλης μας γεμίζει ευθύνη για ένα ελπιδοφόρο μέλλον».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Σπανάκης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Φωστηρόπουλος και η Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Τομέα κ. Νάνου.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου το πρωί θα γίνουν και οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των επιτροπών του Δήμου. Στη συνεδρίαση αυτή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ανακοινωθούν και οι πιθανές συνεργασίες που θα γίνουν μεταξύ παρατάξεων για την απόκτηση πλειοψηφίας εδρών στο δημοτικό συμβούλιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s