ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σύμπραξη των παρατάξεων Τζουλάκη – Λαρίσση

Στο δημοτικό συμβούλιο το οποίο διεξάγεται σήμερα, ανακοινώθηκε και επίσημα η σύμπραξη των δημοτικών παρατάξεων του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη και του Γιώργου Λαρίσση, η οποία υπεγράφη από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων των 2 παρατάξεων.

Με βάση αυτή τη συμφωνία, η δημοτική αρχή, η οποία αποτελείται πλεον από τις 2 αυτές παρατάξεις, έχει την πλειοψηφία των εδρών (21 έδρες επί συνόλου 41).

Το πρακτικό σύμπραξης αναγνώσθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, κατόπιν αιτήματος της αντιπολίτευσης.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, επανεξελέγη ο Παναγιώτης Τσιάπης. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Άγγελος Σουρβίνος και Γραμματέας ο Γιώργος Βολίκας.

Από αριστερά: Ο Γ. Γραμματέας του Δήμου κ. Χρηστάκης, ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσιάπης και ο Γραμματέας κ. Βολίκας

 

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Ακολούθησαν οι ψηφοφορίες για τις Επιτροπές του Δήμου, οι οποίες με βάση το νέο νόμο έχουν πλέον πολύ σημαντικό ρόλο στη διακυβέρνηση της πόλης.

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι κ.κ. Καρυοφύλλη, Καραγιάννη, Κρικρής από τη Δημοτική Αρχή, Κουτελάκης, Αναγνωστόπουλος και Παυλόπουλος από την αντιπολίτευση. Η εννεαμελής σύνθεση της επιτροπής συμπληρώνεται από το Δήμαρχο που προεδρεύει και 2μέλη που εκείνος θα ορίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι κ.κ. Λαρίσσης, Κονιδάρης, Συρίγος από τη Δημοτική Αρχή, Ιακωβάκη, Μάντζιος και Μουζάλας από την Αντιπολίτευση. Η εννεαμελής σύνθεση της επιτροπής συμπληρώνεται από το Δήμαρχο που προεδρεύει και 2μέλη που εκείνος θα ορίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s