ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ: Κλειστή λόγω έργων για ένα μήνα η νότια είσοδος

anaplasi-1

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ενημέρωσε με δελτίο τύπου που εξέδωσε για το κλείσιμο της νότιας εισόδου της πόλης, λόγω των έργων που γίνονται στην περιοχή.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει: «Με σχετικό έγγραφο από την Περιφέρεια Αττικής που κοινοποιήθηκε στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο των «Έργων Υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Φάση Ά», θα τεθούν άμεσα σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αποκλεισμό της διέλευσης των αυτοκινήτων για ένα μήνα της οδού Ι. Φιξ στον ανισόπεδο κόμβο Παλαιού Φαλήρου (Νότια είσοδος της Πόλης-είσοδος VILLAGE) καθώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανασχεδιασμού και κατασκευής του νέου τμήματος του συγκεκριμένου ανισόπεδου κόμβου.

Από τον ανάδοχο του έργου έχει προβλεφθεί και θα υπάρχει δυνατότητα διέλευσης μόνο για τους πεζούς.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου βρίσκεται σε συντονισμό με την ανάδοχο εταιρεία, την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής καθώς και τις υπηρεσίες των Όμορων Δήμων προκειμένου να υπάρξει η ελάχιστη δυνατή όχληση και ταλαιπωρία για τους οδηγούς και τους χρήστες καθώς και η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο.

Καθώς από το σημείο διέρχονται λεωφορειακές γραμμές και για να μην ταλαιπωρούνται οι επιβάτες , παρακαλούνται να ενημερώνονται έγκαιρα από τον ΟΑΣΑ ΑΕ για ενδεχόμενες αλλαγές στην κίνηση των λεωφορείων».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s