ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ: Οι νέοι Αντιδήμαρχοι και το Προεδρείο του Δημ. Συμβουλίου

antidimarxoi_pfaliro
Οι 6 Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Σε ιδιαίτερα συναινετικό και  θετικό κλίμα συνεδρίασε σήμερα  το νέο Δημοτικό Συμβούλιο της περιόδου 2019 – 2023 με αποκλειστικό αντικείμενο την εκλογή του νέου Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Την διαδικασία άνοιξε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ο οποίος υποδέχθηκε και επίσημα τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησε  «την πανστρατιά όλων για το καλό της Πόλης»  όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Επίσης στάθηκε ιδιαιτέρα στο γεγονός της παρουσίας απλών πολιτών που προσήλθαν για την παρακολούθηση της ειδικής αυτής συνεδρίασης, δείγμα του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης για τα τεκταινόμενα στον Δήμο, τονίζοντας ότι αυτό ακριβώς το ενδιαφέρον θα πρέπει να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί προς όφελος της Τοπικής Κοινωνίας.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας διεξήχθη υπό την προεδρεία του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας  Νίκου  Χρυσοβερίδη , ο οποίος μετά από πρόταση του Δημάρχου προτάθηκε και ψηφίσθηκε από το Σώμα, νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Κώστας Τεντόμας ενώ στην θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε ο Μελέτιος Βατίστας.

Στην συνέχεια ακολούθησε η εκλογή των νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι : Αντώνης Αλιμπέρτης, Μιχάλης Κουμεντάκος , Στέλιος  Μαυρακάκης, Γιάννης Βουλγαρέλλης, Μαρία Ζάγκα και Κώστας Μερκουράκης ενώ αναπληρωματικοί εκλέχθηκαν οι : Αλέξανδρος Κορόμηλος, Μελέτιος Βατίστας, Δημήτρης Μπόγρης, Ανδρέας Δούμας, Αγγελική Μπεφόν και Αικατερίνη Λίτινα.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν οι : Κώστας Χαρδαβέλλας, Μαρία Τρύφων, Μαρία Μιχαλοπούλου, Νίκος Μιχαλόπουλος, Μανώλης Κωττάκης και Γιάννης Μπίτσικας  ενώ αναπληρωματικοί εκλέχθηκαν οι : Δημήτριος Μητρέλλος, Χαράλαμπος Παπακωστόπουλος , Φιλιππόπουλος Νικόλαος ,  Αλέξης Αναγνωστόπουλος , Αγγελική Μπεφόν και Δέσποινα Αντωνιάδη.

 

Οι Αντιδήμαρχοι

dspfaliro
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος ανακοίνωσε και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν Αντιδήμαρχοι, με θητεία που λήγει στις 31/8/2020.

  • Αντιδήμαρχος Οικονομικών, όπως είχε ανακοινωθεί προ ημερών ανέλαβε ο Αλέκος Πανταζής
  • Αντιδήμαρχος Παιδείας παραμένει ο Μιχάλης Μιχαηλίδης
  • Αντιδήμαρχος Πόλης αναλαμβάνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος
  • Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής αναλαμβάνει ο Γιάννης Αρκουμάνης
  • Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κορόμηλος
  • Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος αναλαμβάνει ο Νίκυ Γιάκοβλεφ

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s