ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Οι νέοι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι & οι αρμοδιότητες τους.

Με απόφαση Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη ορίστηκαν οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων. Πρόκειται για ένα κράμα έμπειρων στελεχών και νεοεκλεγμένων.

Αναλυτικά οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες που ο καθένας έχει:

  • Γιώργος Κρικρής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης. Ανατίθενται οι αρμοδιότητες για την εποπτεία των υπηρεσιών που αφορούν στην οργάνωση, διοίκηση, μελέτη και προγραμματισμό για τα θέματα της Αποκομιδής των Απορριμμάτων και των Ανακυκλώσιμων Υλικών, και την Διαχείριση και Συντήρηση των Οχημάτων και του Μηχανολογικού Εξοπλισμού. Επιπρόσθετα, του ανατίθενται η εποπτεία και η διαχείριση των θεμάτων που αφορούν στην Δημοτική Συγκοινωνία, και ευρύτερα τα θέματα και τις ενέργειες που αφορούν στην Κλιματική Αλλαγή, το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας και Κλίματος, όπως και τα ζητήματα που αφορούν στην Αειφόρο Ανάπτυξη του Δήμου.
  • Πολύδωρος Συρίγος: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης & Παιδείας. Ανατίθενται οι αρμοδιότητες για την εποπτεία των υπηρεσιών που αφορούν στην οργάνωση, διοίκηση, μελέτη και προγραμματισμό για τα θέματα και τα Προγράμματα της Δια Βίου Μάθησης που υλοποιούνται από τον Δήμο, των θεμάτων της Σχολικής Παιδείας και της υποστήριξης των Σχολικών Επιτροπών, όπως και της μέριμνας για τα θέματα των Σχολικών Υποδομών. Επιπρόσθετα, του ανατίθενται η υλοποίηση του Προγράμματος Δράσεις Παιδείας, όπως και η εποπτεία για τα θέματα που αφορούν την περιοχή της Άνω Νέας Σμύρνης.
  • Διονύσης Κονιδάρης: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού, Παιδικών Χαρών & Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Ανατίθενται οι αρμοδιότητες για την εποπτεία των υπηρεσιών που αφορούν στην Αθλητική Πολιτική του Δήμου και την υλοποίηση των συναφών δράσεων, των Παιδικών Χαρών της Πόλης, και του Ελέγχου των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
  • Λίλα Βαρμπομπίτη: Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτιστικών Φορέων & Δομών Υγείας της Πόλης. Ανατίθενται οι αρμοδιότητες για τις επαφές με τους Πολιτιστικούς Φορείς της Πόλης για τον συντονισμό και την διεκπεραίωση των αιτημάτων τους για συνεργασία, την υποστήριξη δράσεων και την συμμετοχή τους σε Προγράμματα, όπως και για την εποπτεία και την μέριμνα των υπηρεσιών που αφορούν στις Δομές και τα Προγράμματα Προάσπισης της Υγείας των Πολιτών μας.
  • Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Δημοτικής Περιουσίας. Ανατίθενται οι αρμοδιότητες για την εποπτεία των υπηρεσιών που αφορούν στην Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στον Δήμο μας, την συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και κάθε άλλο Φορέα Επιχειρηματικό, όπως και η παρακολούθηση της υλοποίησης του έργου OPEN MALL στην Νέα Σμύρνη και η συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών. Επιπρόσθετα, του ανατίθεται η εποπτεία της υπηρεσίας για τα θέματα της Δημοτικής Περιουσίας.
  • Οδυσσέας Νασιμπιάν: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Τεχνολογιών & Καινοτομίας, Νεολαίας & Συμμετοχικότητας. Ανατίθενται οι αρμοδιότητες για την εποπτεία των υπηρεσιών που αφορούν στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση για τις υπηρεσίες του Δήμου και για την εξυπηρέτηση των πολιτών (Smart City), την εισαγωγή καλών πρακτικών Καινοτομίας από δόκιμες εφαρμογές, όπως και για την παρακολούθηση των θεμάτων που αφορούν στις δραστηριότητες για την Νέα Γενιά και τις δράσεις για διεύρυνση της Συμμετοχικότητας και Τοπικής Δημοκρατίας, όπως το Πρόγραμμα Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου κ.ά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s