ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιάννης Καρυτινός

53486537_433061247438756_8649575895146692608_nΜε δήλωση που διάβασε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Γιάννης Καρυτινός Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Γιώργου Λαρίσση, ανεξαρτητοποιήθηκε και αποχώρησε τόσο από το συνδυασμό με τον οποίο εκλέχθηκε, όσο και από τη σύμπραξη της πλειοψηφίας, θέτοντας τον εαυτό του «στην αντιπολίτευση» όπως δήλωσε.

Ο κ. Καρυτινός ανέφερε ότι δεν ήταν ποτέ σύμφωνος με τη σύμπραξη που έκανε η παράταξη του με αυτή του Δημάρχου, παρά το γεγονός ότι την υπέγραψε και δεν είχε εκφράσει -μέχρι σήμερα- καμία αντίρρηση σε αυτή, κάτι που προξένησε εύλογα ερωτηματικά εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες, ήθελε τον κ. Καρυτινό να «δυσανασχετεί» με το γεγονός ότι δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα του να είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, κάτι που εμμέσως υπαινίχθηκε στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης όπου ανέφερε το «όραμα του για τον πολιτισμό της Νέας Σμύρνης».

Ο Γιάννης Καρυτινός είχε εκλεγεί με 339 σταυρούς, τρίτος σε σειρά προτίμησης στο συνδυασμό του.

 

  • Μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Καρυτινού, η δημοτική αρχή έχει πλέον 20 Δημοτικούς Συμβούλους σε σύνολο 41.

One comment

  1. Είναι πολύ…. λυπηρό αυτό που έγινε χθές στο Δημοτικό συμβούλιο τού Δήμου Νέας Σμύρνης, βεβαίως καί προκάλεσε ερωτηματικά η ξαφνική ανεξαρτητοποίηση τού Αγαπητού Γιάννη Καρυτινού, αλλά κατά την άποψη μου θα μπορούσε, αφού είχε υπογράψει τήν σύμπραξη, νά μήν συμμετέχει στη θέση πού τού επέβαλαν όπως είπε, καί νά συνεχίσει.Τωρα πλέον είναι ρυθμιστής στο Δημοτικό Τά ερωτηματικά πολλά.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s