Συνάντηση του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου με το Σωματείο εργαζομένων στον Δήμο

somateio1

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο είχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και εγκάρδιο κλίμα, συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Καρούμπαλης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αναγνωρίζοντας την προσφορά τους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζομένους και θα διεκδικεί μαζί τους οτιδήποτε συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και του νομικού πλαισίου και ζήτησε από αυτούς να ανταποκρίνονται με ευσυνειδησία στα καθήκοντα τους ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους Δημότες.

Επίσης ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ζήτησε τις προτάσεις τους σε μέσα και υποδομές ανά τομέα Δημοτικού έργου προκειμένου να επιτευχθεί η βελτίωση της απόδοσης τους προς όφελος των Δημοτών.

Και τα δύο μέρη συμφώνησαν η συνάντηση να επαναληφθεί σύντομα προκειμένου να υπάρχει η αναγκαία επικοινωνία πάνω στα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου.

somateio2

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s