ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη Σχολή Ξενοπούλου

3200x4000_600dpi

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ευχαριστεί τη Σχολή Ξενοπούλου, για την πολυετή στήριξη της στο σύλλογο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πανιωνίου ΓΣΣ:
«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ευχαριστεί θερμά τη Σχολή Ξενοπούλου, για την πολυετή στήριξη του. Για ακόμα μια χρονιά θα σταθεί δίπλα στις προσπάθειες των ομάδων Μπάσκετ του Συλλόγου μας, ως χορηγός στη γυναικεία ομάδα καθώς και στις υποδομές μας. Για ακόμα μια χρονιά θα σταθεί δίπλα στις προσπάθειες των ομάδων Μπάσκετ του Συλλόγου μας, ως χορηγός στη γυναικεία ομάδα καθώς και στις υποδομές μας».

 

Και η ανακοίνωση καταλήγει με δηλώσεις από μέρους της Σχολής:
«Η Σχολή Ξενοπούλου είναι μία εκπαιδευτική δύναμη, που δημιουργήθηκε πριν 83 χρόνια με αγάπη για το παιδί και έμφαση στον οικογενειακό χαρακτήρα και συνεχίζει το έργο της με απόλυτη επιτυχία στηριζόμενη σε σύγχρονες μεθόδους της διδακτικής και παιδαγωγικής επιστήμης στοχεύοντας στην πλήρη άνθιση της προσωπικότητας του μαθητή.

H Σχολή Ξενοπούλου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των ψυχοσωματικών ιδιοτήτων των παιδιών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους για αθλητικές δραστηριότητες, σωματική άσκηση και ψυχοκινητική εκτόνωση.

Για το λόγο αυτό, το σχολείο μας στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης, ενός ιστορικού Συλλόγου που η πορεία του είναι συνυφασμένη με την Ιστορία της Νέας Σμύρνης και με αμέτρητες επιτυχίες τόσο στον Ελλαδικό Χώρο, όσο και στην Ευρώπη ιδιαιτέρως στο τμήμα καλαθοσφαίρισης το οποίο αποτελεί και ένα από τα πρώτα στην Ελλάδα με έτος Ίδρυσης το 1919 στη Σμύρνη.

Το ήθος, το ευ αγωνίζεσθαι και οι αθλητικές επιδιώξεις του Πανιωνίου εναρμονίζονται με τις αντιλήψεις και το ύφος της Σχολής Ξενοπούλου και για αυτό θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε την πορεία των αθλητών μας».

861px-panionios_logo.svg_

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s