ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Αποχωρεί από το ΔΙΚΕΠΑΖ και ξεκινά δικά του προγράμματα για αδέσποτα

adespoto1545985119

Υλοποιώντας ένα πολύχρονο αίτημα των φιλόζωων της πόλης, ο Δήμος Νέας Σμύρνης, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 1/10/19, αποχωρεί οριστικά από τον ΠΕΣΥΔΑΠ/ΔΙΚΕΠΑΖ στο τέλος του χρόνου που λήγει η σύμβασή του.

Η αποχώρηση αυτή θα απελευθερώσει τα απαραίτητα κονδύλια, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο Δήμο Νέας Σμύρνης να προβεί σε δημιουργία δικού του Προγράμματος Περίθαλψης Αδέσποτων με ιδιώτες τοπικούς κτηνιάτρους- γατιών και σκυλιών- καθώς και οργανωμένης σίτισης αδέσποτων σε γειτονιές και επιλεγμένα σημεία της πόλης.

Το πρόγραμμα θα αρχίσει να σχεδιάζεται από την επόμενη εβδομάδα, που θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου, με την νέα Διοίκηση και θα υλοποιείται σταδιακά. Ως Υπεύθυνη για τα προβλήματα αδέσποτων της Νέας Σμύρνης ορίστηκε η Αντιδήμαρχος Κλαίρη Δεληγιάννη την οποία ήδη επισκέφθηκε την Παρασκευή 5/10/2019, αντιπροσωπεία του σωματείου «Φιλοζωική Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Π. Φαλήρου & Ν. Σμύρνης» για την συζήτηση των προβλημάτων των αδέσποτων της πόλης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s