Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Παγκρήτια Ένωση Δημοσιογράφων & ΜΜΕ

IMG_4747_

Νέο Διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκε στην Παγκρήτια Ένωση Δημοσιογράφων & ΜΜΕ, στην οποία είναι μέλος και η εφημερίδα «τα Επίκαιρα». Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ένωσης (Αλεξ. Παπαναστασίου 138, Κάτω Πατήσια) την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στις 11.00 πμ με τα παρόντα ταμειακώς εντάξει μέλη.
Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής εξελέγη παμψηφεί ο κ. Κώστας Αντωνακάκης και γραμματέας η κ. Μαρία Λυρώνη και μέλος ή κ. Χαρίκλεια Πυθαρούλη.
Ακολουθήθηκε κατά γράμμα το άρθρο 20 του καταστατικού και στην συνέχεια έγιναν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου της Παγκρήτιας Ένωσης Δημοσιογράφων & Μ.Μ.Ε .

Από την καταμέτρηση των ψήφων πλειοψήφησε ο Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης , και ακολουθούν κατά σειρά προτίμησης οι : Iωάννης Κατσαράκης , Χαράλαμπος Εμμανουήλ, Γεώργιος Αλατσάκης , Νικόλαος Χατζηνικολάκης , Μαρία Πολάτου και Ελένη Χρυσού.
Αναπληρωματικά μέλη εκλέγονται οι : Μανώλης Πυθαρούλης και Γεώργιος Κουτσάκης .
Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι : Χαρίκλεια Πυθαρούλη , Κωνσταντίνος Αντωνακάκης και Ορέστης Βέσκας .

Μετά το τέλος της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής παρέδωσε στον πλειονοψηφήσαντα σύμβουλο Γιώργο Μοσκοβίτη την σφραγίδα της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε και όλα τα έγγραφα των πρακτικών και ευχήθηκε καλή και δημιουργική πορεία στα νέα καθήκοντα τους .

Στην συνέχεια όλα τα μέλη της Παγκρήτιας Ένωσης Δημοσιογράφων & Μ.Μ.Ε . τον ευχαρίστησαν για τα καθήκοντα που ανέλαβε να φέρει εις πέρας σαν πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής με την εμπειρία του και την ετοιμότητα του.

Ο πλειοψηφών σύμβουλος του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κος Γιώργος Δ. Μοσκοβίτης κάλεσε τα νέα μέλη που εκλέχτηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ ,συνεδρίασε και συνεστήθη σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ  είναι
Πρόεδρος : Μοσκοβίτης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Εμμανουήλ Χαράλαμπος
Γενική Γραμματέας: Πολάτου Μαρία
Eιδική Γραμματέας: Χρυσού Ελένη
Tαμίας : Κατσαράκης Ιωάννης
Έφορος: Αλατσάκης Γιώργος
Δημ. Σχέσεις : Χατζηνικολάκης Νικόλαος

Εξελεγκτική επιτροπή
Πρόεδρος : Aντωνακάκης Κωνσταντίνος
Γραμματέας : Πυθαρούλη Χαρίκλεια
Μέλος : Bέσκας Ορέστης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s