Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το σεμινάριο του Δήμου Νέας Σμύρνης με το Πάντειο

panteio

Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Νέας Σμύρνης διοργανώνει, σε συνεργασία το Πάντειο Πανεπιστήμιο, επιστημονικό σεμινάριο ενηλίκων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το Δήμο Ν. Σμύρνης:
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της δηµοτικής εκπαιδευτικής πολιτικής της ∆ια Βίου Μάθησης Ενηλίκων, το Γραφείο Παιδείας του ∆ήµου Νέας Σµύρνης, διοργανώνει για τέταρτη συνεχή εκπαιδευτική περίοδο (2019 – 2020), τη λειτουργία Διεπιστημονικού Σεμιναρίου Ενηλίκων, σε συνεργασία µε το Πάντειο Πανεπιστήµιο,με θέμα: «Η κρίση: οικονομικές και κοινωνιολογικές προσεγγίσεις».

Το σεµινάριο διεξάγεται στην αίθουσα ∆ηµοτικού Συµβουλίου του ∆ήµου Νέας Σµύρνης, 2ας Μαΐου 8, Κεντρική Πλατεία, παρέχεται δωρεάν, έχει διάρκεια 8 µήνες, µε µία διάλεξη το µήνα (Τετάρτη 17:00 έως 21:00) και απευθύνεται σε 60 ενήλικες κατοίκους της Νέας Σµύρνης που θα εγγραφούν για να το παρακολουθήσουν. Στο τέλος του Σεµιναρίου θα δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης από τον ∆ήµο Νέας Σµύρνης και το Πάντειο Πανεπιστήµιο.

Αιτήσεις συµµετοχής: Γραφείο Παιδείας ∆ήµου Ν. Σµύρνης, Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος. Τηλ: 213 2025840.  Οι αιτήσεις συµµετοχής θα κατατίθενται από ΤΡΙΤΗ 12/11/2019 έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/11/2019 (εργάσιµες ηµέρες, ώρες 10:00 – 14:00).

Απαραίτητα δικαιολογητικά αιτήσεων: Φωτοτυπίες ∆ελτίου Ταυτότητας και λογαριασµού ∆ΕΚΟ ή άλλου φορέα, στο όνοµα του αιτούντος, µε διεύθυνση Νέας Σµύρνης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s