Δηλώνει παρών σε δράσεις για την προστασία των ζώων ο Δήμος Ν. Σμύρνης

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου η Περιφέρεια Αττικής και η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) πραγματοποίησαν εκδήλωση αφιερωμένη στην Προστασία των Ζώων. Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν δύο ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά βοηθοί – σύντροφοι σε άτομα με ψυχολογικά προβλήματα, βραβεύτηκαν αστυνομικοί υπάλληλοι που έχουν επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα ζώα, και η Περιφέρεια, δια στόματος του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, δεσμεύτηκε για τη δημιουργία Δημοτικών Κτηνιατρείων στους Δήμους της Αττικής.
Το Δήμο Νέας Σμύρνης εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Δημοτικού Έργου, Δημοσίων Σχέσεων, Αστικής Χλωρίδας και Πανίδας Κλαίρη Δεληγιάννη και η Βασιλική Χρήστου, μέλος του Δ.Σ. της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου Νέας Σμύρνης για την περίθαλψη αδέσποτων ζώων και αντιπρόεδρος της ΠΦΠΟ, του μεγαλύτερου φιλοζωικού οργανισμού στην Ελλάδα στις τάξεις του οποίου συγκαταλέγονται 66 σωματεία.
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει σύντομα ένα ευρύτερο πρόγραμμα περίθαλψης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς σε μια προσπάθεια προστασίας, ευζωίας και προώθησης των δικαιωμάτων τους μέσω επιστημονικά τεκμηριωμένων θέσεων και εκστρατειών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s