Εκδήλωση της παράταξης του Κώστα Μερκουράκη στο Π. Φάληρο για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Με την ευκαιρία της 25ης Νοεμβρίου, Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, σας καλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει η Δημοτική Παράταξη Ριζοσπαστική  Αυτοδιοικητική Κίνηση Π. Φαλήρου – Πόλη για Όλους καιόλες,  με θέμα :«Η Κοινωνία Μπροστά στις Ευθύνες της: Συζητάμε για την θηλυκτονία και τη γυναικοκτονία»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στο Α΄ Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιθέας του Δήμου Π. Φαλήρου (Μιλτιάδου και Ναυπλίου). Ώρα 18:30.

Χαιρετισμοί: Φωτεινή Κούβελα, τ. Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Κώστας Μερκουράκης, Υποψήφιος Δήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Ομιλήτριες:Μαρία Γκασούκα,  καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα: «Παλιά ιστορία σε σύγχρονα πλαίσια: θηλυκτονία/γυναικοκτονία» Σοφία Βαγενά, επικεφαλής της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών, μέλος Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας & μέλος Δ.Σ της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, με θέμα: «Ο ρόλος της Αστυνομίας στην πρόληψη εγκλημάτων έμφυλης βίας». Την εκδήλωση θα συντονίσει η Κατερίνα Λίτινα, Δημοτική Σύμβουλος Π.Φαλήρου.

2.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s