Βράβευσε τους απόφοιτους Λυκείων ο Δήμος Νέας Σμύρνης

Την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα η καθιερωμένη εκδήλωση για τη βράβευση των αποφοίτων όλων των Λυκείων του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Σε μία αίθουσα γεμάτη μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και φορείς της Νέας Σμύρνης, με οικοδεσπότη και υπεύθυνο διοργάνωσης τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Νέας Γενιάς και Καινοτομίας Οδυσσέα Νασιμπιάν , ο Δήμος Νέας Σμύρνης βράβευσε για ακόμη μία χρονιά όλους τους αποφοίτους των λυκείων της πόλης μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο πανεπιστημιακό Ίδρυμα της επιλογής τους.

Όπως αναφέρει στο Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης: «Για το Δήμο Νέας Σμύρνης, η ανάδειξη και επιβράβευση της Αριστείας αποτελεί βασική προτεραιότητα. Για αυτό το λόγο, ο πρώτος μαθητής κάθε λυκείου έλαβε από ένα tablet, προς επιβράβευση της επιτυχίας και της διάκρισης που πέτυχε στον κοπιώδη αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Τέλος, σε συνέχεια της Κοινωνικής Πολιτικής που ακολουθεί ο Δήμος μας, 50 απόφοιτοι, εισαχθέντες σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα εκτός Αθηνών, έλαβαν από μία διατακτική επιταγή αξίας 200 ευρώ, μέσω του Προγράμματος Επιχορήγησης Αποφοίτων Εισαχθέντων σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα εκτός Αθηνών. Στηρίζουμε τους νέους και τις οικογένειές τους στο νέο τους ξεκίνημα και ελπίζουμε το συμβολικό αυτό ποσό να βοηθήσει στα πρώτα τους έξοδα στην επαρχία.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κκ Συμεών, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας Κλαίρη Δεληγιάννη, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πέτρος Κουκάς, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Προστασίας του Δημότη Ιωάννης Δημάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αλέξανδρος Ζαβός, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Γιατζίδης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Γιώργος Λαρίσσης, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΔΕ Γιώργος Κρικρής, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας Πολύδωρος Συρίγος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΔΕ Μανώλης Γρηγοράκης, η Αντιπρόεδρος και η Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαρίνα Δεκούλου και Κατερίνα Λαμπαδαρίου«.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s