Κάλαντα και εορταστικές εκδηλώσεις στο Παλαιό Φάληρο

Ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, τα παιδιά του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων  ΑΛΜΑ, ήταν τα πρώτα που είπαν και φέτος τα κάλαντα στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος υποδέχτηκε θερμά τα παιδιά στο γραφείο του το οποίο πλημμύρισε  Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα ενώ αντάλλαξε μαζί τους ευχές για υγεία και πρόοδο.

Τα παιδιά συνόδευε η Πρόεδρος του ΑΛΜΑ Κατερίνα Γιαννακοπούλου καθώς και οι εκπαιδευτές του Οργανισμού οι οποίοι πρόσφεραν στον Δήμαρχο ως δώρα δικές τους κατασκευές καθώς και κάρτες με ευχές.

Ακολούθως, τα κάλαντα στον Δήμαρχο έψαλλαν τα παιδιά από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο της Γενικής Αρμενικής Ένωσης Αγαθοεργίας τα οποία συνόδευαν οι δάσκαλοι τους και η διευθύντρια του σχολείου Μαριλένα Μπεναρδή.

Οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα συνεχίσθηκαν το Σαββατοκύριακο με τις δύο μεγάλες εορταστικές συναντήσεις  στην Πλατεία Ντάβαρη και την Πλατεία Κοψαχείλας, στις οποίες συμμετείχαν οι κάτοικοι των περιοχών καθώς και οι τοπικοί σύλλογοι ΑΘΗΝΑ και ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ με πρόγραμμα και δρώμενα ειδικά διαμορφωμένα για τα παιδιά.

 
Την παραμονή των Χριστουγέννων στις 11.30, η μεγάλη εκδήλωση στο κέντρο του Παλαιού Φαλήρου, στο προαύλιο του Αγίου Αλέξανδρου, με κάλαντα, χριστουγεννιάτικα κεράσματα και εορταστική συναυλία με τον Κώστα Δόξα στις 12.30.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s