Συνάντηση Πατούλη, Τζουλάκη και Νάνου για θέματα της Ν. Σμύρνης

IMG_6129-

Συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης κ. Τζουλάκη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου. Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα κ. Νάνου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα της Νέας Σμύρνης μεταξύ των οποίων και η ανέγερση του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, που απασχολεί μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης στην ευρύτερη περιοχή. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς ειπώθηκε για το θέμα αυτό δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, καθώς από την Περιφέρεια εκδόθηκε μεν ένα δελτίο τύπου αλλά με γενικές αναφορές, ενώ από το Δήμο Ν. Σμύρνης δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση.

Τα Επίκαιρα απηύθυναν σχετικό ερώτημα προς το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής, ζητώντας πιο συγκεκριμένη απάντηση-ενημέρωση σχετικά με την πορεία του έργου του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, την οποία θα δημοσιεύσουμε όταν και εάν την λάβουμε.

Άλλα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση ήταν το ΚΕΠ Υγείας, τεχνικά έργα στην περιοχή (όπως το πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα ανάπλασης στο εμπορικό κέντρο της Ν. Σμύρνης) ασφαλτοστρώσεις και αποχετευτικά έργα.

 

Το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής

«Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σ. Τζουλάκη

Γ. Πατούλης: Συνεργαζόμαστε με όλους τους δημάρχους της Αττικής για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και δράσεων προς όφελος των πολιτών

Η υλοποίηση εμβληματικών έργων σε αναπτυξιακό επίπεδο, αλλά και η ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών για την υγεία των πολιτών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας προκειμένου να υλοποιηθούν μια σειρά από έργα και αναπτυξιακές δράσεις στην περιοχή, ενώ έγινε και αναφορά σε συγκεκριμένα έργα όπως είναι το κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης και η λειτουργία ΚΕΠ Υγείας το οποίο μάλιστα θα λειτουργήσει ως πιλότος και για άλλους Δήμους της Αττικής.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά σε τεχνικά και αποχετευτικά έργα, καθώς και σε έργα ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Πατούλης επισήμανε πως στις προτεραιότητες της νέας Διοίκησης είναι πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και πρόσθεσε πως θα συμβάλει, με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ως Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξουμε όλους τους Δήμους με στόχο την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων προς όφελος των πολιτών. Για εμάς η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η πρόληψη υγείας αποτελούν ύψιστες προτεραιότητες».

Στη συνάντηση συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τομέα Δήμητρα Νάνου και υπηρεσιακά στελέχη».

img_6127-.jpg

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s