Με λάμψη και συγκίνηση η κοπή πίτας του Πανιωνίου ΓΣΣ

2821206
Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ Άρης Μισαηλίδης κόβει την πίτα του συλλόγου συμβολικά μαζί με την Ελλάδα και τη Σμύρνη

Σε μία εκδήλωση με πολύ λάμψη και συγκίνηση ο Πανιώνιος ΓΣΣ έκοψε τη πίτα του. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λεοντείου Σχολής, η οποία γέμισε ασφυκτικά από τον κόσμο.

Η εκδήλωση άνοιξε με την παιδική χορωδία του Αθηναϊκού Ωδείου. Ακολούθησε ένα όμορφο θεατρικό με θέμα τον Πανιώνιο, στο οποίο έπαιξε η Θεατρική Ομάδα του 4ου Λυκείου Νέας Σμύρνης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και τις καθιερωμένες βραβεύσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των μελών της κυανέρυθρης οικογένειας (Ερασιτέχνης, ΠΑΕ, ΚΑΕ), πολλοί αθλητές και γονείς τους, προπονητές και στελέχη των ομάδων του «Ιστορικού». Επίσης το παρών έδωσαν και πολλοί επίσημοι όπως οι Βουλευτές Άννα Καραμανλή, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Διονύσης Χατζηδάκης, οι Δήμαρχοι Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Δήμητρα Νάνου, οι Αντιδήμαρχοι Νέας Σμύρνης Νότης Γιατζίδης, Κλαίρη Δεληγιάννη, Στάθης Κούπας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ του Πανιωνίου ΓΣΣ Παναγιώτης Τσιάπης, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης, Γιώργος Λαρίσσης και Γιάννης Κιουλάνης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Ν. Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Σμύρνης κ.κ. Αγγελίδου, Βρεττός, Αναγνωστόπουλος, Κρικρής, Κωνσταντινίδης, Νασιμπιάν, Σουρβίνος, Συρίγος, ο Πρόεδρος του ΑΟΝΣ Μίλων Μιχάλης Σακελαρίδης, εκπρόσωποι συλλόγων, σωματείων, φορέων κ.α.

Η εκδήλωση ήταν η πρώτη από σειρά ανάλογων εκδηλώσεων και δρώμενων που θα γίνουν φέτος από τον Πανιώνιο ΓΣΣ με αφορμή τη συμπλήρωση 130 από την ίδρυση του αρχαιότερου ελληνικού συλλόγου.

2821214
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της πρόωρα χαμένης Ρενάτας, της φιλάθλου του Πανιωνίου η οποία έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s