Η κοπή πίτας του Ροταριανού Ομίλου Νέας Σμύρνης

rotary_pita

Την ετήσια κοπή πίτας πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου ο Ροταριανός Όμιλος Νέας Σμύρνης. Η εκδήλωση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λεωφ. Συγγρού, σε συνδιοργάνωση με τον Όμιλο Αθήνα-Ομόνοια.

Παρόντες οι τέως διοικητές Μαρη Δεληβοριά, Γιάννης Ηλιάκης, Μαριάννα Καλοειδά και Ντόρα Κέμου, οι β. διοικητές υπεύθυνες και για τους δυο ομίλους Λυδία Κωνσταντινίδη και Λίνα Βάντζιου – Δουκίδου, οι Πρόεδροι των ομίλων «Αθήνα –Λυκαβηττός» Σπυριδούλα Δανοχρήστου και «Καλλιθέα» Νταϊάνα Λυκουρέζου, οι τέως πρόεδροι των ομίλων «Πειραιάς-Ανατολή» Ιωάννα Παρασκευοπούλου και «Ψυχικό» Κορίνα Αργυροπούλου, πολλοί φίλοι και εκλεκτοί καλεσμένοι μεταξύ των οποίων ο νεοσμυρνιός πρώην υπουργός Γιώργος Ανωμερίτης και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Δήμητρα Νάνου.

r001

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο γνωστός παραγωγός κινηματογραφικών & τηλεοπτικών ταινιών Βασίλης Λεοντιάδης, ο οποίος βραβεύτηκε για την πολύχρονη προσφορά του στην τέχνη. Τη βράβευση έκανε η τ. Διοικητής Μ. Δεληβοριά, ενώ για το τιμώμενο πρόσωπο μίλησε με θερμά λόγια ο τέως Υπουργός Γ. Ανωμερίτης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  επίσης τιμήθηκαν:

  • Ο Νίκος Αγγελίδης ο οποίος αναγορεύθηκε σε επίτιμο μέλος του Ομίλου. Τη βράβευση έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Δήμητρα Νάνου.
  • Ο Χρήστος Δημάκης ο οποίος παρέλαβε το βραβείο P.H.F. των Ρόταρυ. Τη βράβευση έκανε ο τ. Διοικητής Ιωάννης Ηλιάκης.
  • Ο Κων/νος Βαζίμας για την πολυετή προσφορά του έλαβε για 2η φορά το βραβείο P.H.F. των Ρόταρυ. Τη βράβευση έκανε η τ. Διοικητής Ντόρα Κέμου

Τυχεροί της βραδιάς, οι οποίοι κέρδισαν τα 2 φλουριά που είχε η πίτα ήταν η Λίνα Βάντζιου – Δουκίδου και ο Νίκος Ασημάκος.


 

Προσφορά φαρμάκων από τον Ροταριανό Όμιλο Νέας Σμύρνης

Όπως έγινε γνωστό ο Ρ. Ο. Νέας Σμύρνης προέβη σε νέα προσφορά φαρμάκων ψυγείου προς το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νέας Σμύρνης, αξίας 1.200 ευρώ. Η προσφορά έγινε από το Φαρμακείο του μέλους του ομίλου Δημήτρη Γκιζάνη και τη δράση ανέλαβε ο ιατρός και μέλος του ομίλου Δημήτρης Οικονόμου.

Επίσης  ο Ρ.Ο. Νέας Σμύρνης παρέδωσε φάρμακα αξίας 600 ευρώ στο Γηροκομείο της Εστίας Ν. Σμύρνης. Τη δράση ανέλαβε το μέλος του ομίλου Μιχάλης Καμπαλούρης.

Και οι 2 φορείς απέστειλαν ευχαριστήριες επιστολές προς το Ροταριανό Όμιλο Νέας Σμύρνης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s