ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εγκρίθηκαν και ξεκινάνε το καλοκαίρι τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο

gipedo_pgss

Η ένταξη του γηπέδου του Πανιωνίου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος», χάρη στο οποίο θα πραγματοποιηθούν βελτιωτικά έργα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης, το οποίο έγινε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, ψηφίστηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις αφενός η έγκριση εισαγωγής του γηπέδου στο πρόγραμμα και αφετέρου η πρόταση του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη για συμμετοχή του Δήμου Ν. Σμύρνης με το ποσό των 400.000 ευρώ, τα οποία θα προστεθούν στις 600.000 ευρώ του προγράμματος.

Η μελέτη του έργου και οι αρχικές εγκρίσεις είχαν γίνει από την προηγούμενη κυβέρνηση, τον Μάιο του 2019. Η νέα κυβέρνηση επανεξέτασε γενικά το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και επανένταξε το γήπεδο του Πανιωνίου σε αυτό.

Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι, όταν δηλαδή δεν υπάρχει αγωνιστική χρήση του γηπέδου από την ποδοσφαιρική ομάδα του «Ιστορικού».

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ (Ερασιτέχνης) εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι εγκρίθηκε οριστικά η ένταξη έργων του γηπέδου μας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».
Η έγκριση αφορά ποσό ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για τα άκρως απαραίτητα έργα βελτίωσης στις κερκίδες των Θυρών 1-2-3 του γηπέδου, που περιλαμβάνουν αλλαγή καθισμάτων, στήριξη, στεγανοποίηση όλων των χώρων-γυμναστηρίων που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες αυτές και στεγάζουν τα τμήματα Ενόργανης, Στίβου, Τζούντο, Βόλεϊ.
Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Εσωτερικών και ειδικότερα τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος επίσπευσε και δρομολόγησε την έγκριση του έργου, τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τον τέως Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη, επί των ημερών του οποίου ξεκίνησε η μελέτη για το έργο, την Αντιπεριφερειάρχη Δήμητρα Νάνου, τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη για την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου στο έργο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης το οποίο με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση έδωσε το τελικό πράσινο φως.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος είχε συμβάλλει τα μέγιστα, στην αρχική μελέτη και δρομολόγηση του φακέλου για την υπαγωγή του γηπέδου μας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».
Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αναλυτική παρουσίαση του έργου θα γίνει προσεχώς σε συνέντευξη τύπου».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s