Σύσκεψη για τα εγκαταλελειμμένα – αυθαίρετα κτίσματα της περιοχής «Νησάκι»

nisaki

Με γνώμονα την προστασία της  δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ανέλαβε την πρωτοβουλία σύγκλησης ευρείας σύσκεψης  υπηρεσιακών παραγόντων και συναρμόδιων φορέων, με θέμα  τον συντονισμό ενεργειών και δράσεων για την επίλυση του χρόνιου ζητήματος των αυθαίρετων κτισμάτων που βρίσκονται στη περιοχή «Νησάκι».

Η σύσκεψη έλαβε χώρα σήμερα στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου και σε αυτήν, πέραν του Δημάρχου συμμετείχαν: η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα  κα. Δήμητρα Νάνου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Διευθυντές και στελέχη  διαφόρων υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιού Φαλήρου, στελέχη της Αρχής του Συνηγόρου του Πολίτη και Προϊστάμενοι διευθύνσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης αναλύθηκε το πρόβλημα σε όλες του τις πτυχές και οι εμπλεκόμενοι φορείς που παρέστησαν δεσμεύτηκαν για τις κατά αρμοδιότητα άμεσες ενέργειές τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s