Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Ν. Σμύρνης προς τους εργαζόμενους συμπολίτες μας

stzoulakis

Με μήνυμα του ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους, οι οποίοι βρίσκονται στις υπηρεσίες τους, προσφέροντας για το κοινό καλό.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Τζουλάκη αναφέρει: «Οι ώρες είναι κρίσιμες. Η ατομική και συλλογική ευθύνη θα κρίνει αν θα βγούμε από τη μάχη με τον κορονοϊό με τις λιγότερες δυνατές απώλειες ή όχι. Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες της Πολιτείας σε μια προσπάθεια να κόψουμε τις αλυσίδες μετάδοσης του ιού.
Ωστόσο, υπάρχουν και οι άνθρωποι που, πιστοί στο καθήκον τους, δεν μένουν σπίτι. Είναι όλοι αυτοί που φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας, όλοι αυτοί που στα νοσοκομεία δίνουν καθημερινά μάχες ζωής και θανάτου, όλοι αυτοί που στις δημόσιες υπηρεσίες δίνουν αγώνα για να παραμείνουμε όλοι οι υπόλοιποι υγιείς και το κράτος ζωντανό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς και ιδιαίτερα στο προσωπικό του Δήμου μας που παραμένει στις επάλξεις εξυπηρετώντας τους πολίτες κάθε στιγμή. Το ευχαριστώ είναι λίγο για τους ανθρώπους της καθαριότητας που φροντίζουν με κίνδυνο της ζωής του να έχουμε καθημερινά μια πόλη καθαρή και ασφαλή. Είναι λίγο και για τους ανθρώπους του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» που φροντίζουν κάθε στιγμή δεκάδες ανήμπορους συνανθρώπους μας. Είναι λίγο για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των Δημοτικών Ιατρείων, τους κοινωνικούς λειτουργούς ακόμα και για τους ψυχολόγους που βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση. Όλοι επιτελούν το καθήκον τους με συνέπεια και αλτρουισμό κι αυτό δεν αμείβεται.
Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξή όλων των παραπάνω αλλά συνάμα κάνουμε έκκληση σε όλους τους δημότες να μην δυσχεραίνουν το έργο τους. Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε και σ’ αυτή τη μάχη.
Ευχαριστώ από καρδιάς και είμαι πάντα δίπλα σας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s